Спечелете лек автомобил, 12 телевизора и 52 смартфона


Краен срок - 11 декември 2016

Всеки, който вземе, регистрира и запази касовата си бележка до края на играта може да спечели една от големите награди в лотарията на НАП.

За да се включи в играта, всеки участник трябва да посети интернет страницата на кампанията и да създаде свой профил.

Регистрацията на участника (създаване на профил) включва следните данни: име, фамилия, ЕГН, град, валидна електронна поща, телефон за контакт и съгласие, че участникът е запознат с правилата на играта.

Веднъж създал своя профил, потребителят достъпва лотарията чрез посочения e-mаil за потребителско име и парола за достъп. Потребителят може да използва за вход и профилите си в социалните мрежи „Фейсбук“ или G+.

Участникът въвежда в специално поле на сайта следните реквизити от касовата бележка, които гарантират нейната валидност – дата със съответния ден, месец и година (например 16.11.2015), час – минути и секунди (например – 11:11) и сума на покупката или получената услуга, изписана в левове и стотинки (например – 11.50).

Участникът трябва да съхранява всички регистрирани касови бележки, за да ги представи за справка при спечелване и получаване на награда.

В играта могат да бъдат регистрирани единствено касови бележки, които са издадени след 16 ноември 2015 година, включително.

Участникът може да регистрира неограничен брой касови бележки в играта.

Колкото повече касови бележки регистрира участникът, толкова повече се увеличава шансът за успех в жребия за наградите.

Всяка една касова бележка може да участва самостоятелно в жребия за седмична награда. Фискалните бонове, участвали през дадена седмица не могат да участват през следващите седмици, но могат да участват в месечния жребий и жребия за годишната награда. Касовите бележки, регистрирани през даден месец не могат да участват в жребия за награда през следващите месеци, но участват за голямата награда в края на годината.

В играта не участват касови бележки, издадени в нарушение на действащото данъчно законодателство в страната.

Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер. Участниците в играта се състезават за 65  награди в рамките на 12 месеца, както следва: седмични награди – 52 смартфона, месечни награди – 12 телевизора, годишна награда – 1 лек автомобил. Жребият и касовите бележки, които участват в определен етап от играта са съобразно правилата описани в т. 2.6 от „Механизъм на играта“.

Седмичните победители се определят на лотариен принцип, всяка неделя в телевизионно предаване, излъчвано в национален ефир. Първият победител на седмична награда ще бъде изтеглен на 20.12.2015 г.

Месечните победители се определят в последната неделя на всеки месец. Първият месечен победител ще бъде изтеглен на 10.01.2016 г.

Победителят, спечелил голямата награда ще бъде избран на 11.12.2016 г.

Определянето на победителите и връчването на наградите се извършва в телевизионно предаване, излъчвано в национален ефир. Всички награди в играта се разпределят на лотариен принцип. В първия работен ден след края на всеки жребий победителите ще бъдат оповестени на интернет страницата на кампанията до 11:00 часа.

Освен печелившите, за всяка награда ще бъдат изтеглени и обявени и по двама резервни участници, които да получат наградата в случай, че титулярите не отговарят на официалните правила или на посочените при регистрацията данни за контакт. В случай, че и резервните участници не отговарят на настоящите правила, ще бъде извършено повторно теглене в телевизионно предаване, излъчвано в национален ефир в 7-дневен срок след първоначално избраните за седмична или месечна награда печеливши.

Организаторът има ангажимент да се свърже с победителите чрез съобщение, изпратено на e-mail адреса, посочен във формата за контакти, на следващия ден след жребия. Печелившият трябва да отговори най-късно до 2 дни след получаването на информационния имейл, с потвърждение за желание за получаване на наградата. Победителите се задължават да приложат в имейла и сканирано или фотокопие на касовата бележка, с която са спечелили.

Ако победителят не отговори до 2 дни след получаването на информационния имейл и/или не приложи сканирана/фотокопие на касовата бележка, с която е участвал, с изискуемите и регистрирани реквизити, той губи правото си за получаване на награда. В този случай Организаторът се свързва със следващия участник, изтеглен като резерва.

Всеки, спечелил награда в лотарията, има възможност да я получи лично в телевизионно предаване, излъчвано в национален ефир след изтичането на 7 дневен срок от изтеглянето на печелившия.

Участниците са длъжни да съхраняват касовите бележки за целия период на играта и при спечелване на награда да предоставят за справка оригинал на касовата бележка/фискален бон. Допуска се избраният победител да предостави сканирано или фотокопие от фискалния бон, изпратено на е-мейл infocenter@nra.bg. В случай, че печелившият не представи валидна касова бележка, съдържаща точно реквизитите, които са били регистрирани, той няма право да получи наградата.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара