Спечелете екскурзия до карнавала във Венеция


Краен срок - 27 декември 2015

Скъпи приятели,

С наближаването на Коледните и Новогодишни празници непрекъснато се появяват малки изненади, които да ни напомнят за тези предстоящи топли, приказни дни и да приповдигнат настроението ни. В духа на тази предпразнична атмосфера екипът на Ритейл Парк Пловдив остава верен на себе си и отново Ви поднася страхотна изненада!

С любезното съдействие на нашите партньори от „Астрал Холидейз“ отново подготвихме прекрасен подарък за един от Вас, за когото новата 2016 година ще стартира наистина зашеметяващо!

Участието става посредством реализиране на поне една покупка с минимална стойност от 5 (пет) лева от търговски обект на територията на „РИТЕЙЛ ПАРК ПЛОВДИВ” в периода на промоцията и попълването на промоционален талон за участие в играта, който може да бъде получен от търговските обекти на територията на „РИТЕЙЛ ПАРК ПЛОВДИВ”.

Попълнените талони трябва да бъдат пуснати в специално поставени за целта урни на територията на „РИТЕЙЛ ПАРК ПЛОВДИВ”. В играта могат да участват само талони, в които са попълнени всички полета. Талони с непопълнени полета ще бъдат елиминирани от участие.

Няма ограничение за броя на попълнени талони, с които може да участва едно лице.

Наградата в играта е 1 (един) брой ваучер за Туристическа услуга на „Астрал Холидейз“ на стойност 810 (осемстотин и десет) лева.

Ваучерът не може да бъде заменен с паричната му стойност.

На 05.01.2016г. в присъствието на нотариус на случаен принцип ще бъде изтеглено името на печелившото лице, което ще получи ваучера. Заплащането на всякакви такси и данъци (ако има такива), свързани със спечелването на наградата, са отговорност на победителя.

Печелившият ще бъде уведомен в срок от 7 (седем) дни от тегленето на наградата.

За получаване на наградата, победителят следва да представи касовия бон, с който се е регистрирал за участие. В случай, че такъв не бъде представен, изтегленият талон, ще се счита за невалиден.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара