Спечелете екскурзия за двама в Италия


Краен срок - 30 ноември 2015

Предаването на програма "Хоризонт" за музикално-сценични изкуства и културен туризъм "Каста дива" започва новия сезон 2015/2016 с национална анкета. След като научихме с интерес, че любимата оперета на българската публика е "Царицата на чардаша" на Имре Калман, любимият балет – "Лебедово езеро" на Чайковски и любимият мюзикъл – "Моята прекрасна лейди" на Фредерик Лоу, тази година Ви питаме кой е любимият Ви оперен хор.

През месец октомври и месец ноември можете да направите избор измежду 20-те наши предложения. За да е валиден гласът Ви, имате право само на едно оперно заглавие – творбата, която цените най-много, която ви е развълнувала най-силно или с която са свързани най-хубавите Ви музикални спомени.

Очакваме Вашия избор, а Вас очаква колекция великолепни награди! Жребия за тях ще изтеглим в специално празнично издание на предаването "Каста дива" през месец декември.

В петдневната екскурзия „Италиански Ренесанс“ най-напред ще разгледате вълшебната пъстроцветна Венеция, където ще се разходите из величествената Катедрала и Двореца на Дожите сред шедьоврите на Тинторето, Веронезе и Тициан, можете да си направите фотосесия сред гълъбите на площад „Сан Марко”, на прочутия мост на въздишките или сред полюляващите се из каналите гондоли, както и да изпиете чаша хубаво италианско кафе край моста „Риалто”. След нощувка в романтична Венеция ще отпътувате за Болоня, Пиза и Флоренция.

Спечелването на тази великолепна екскурзия за двама може да бъде Вашият най-хубав коледен подарък! Тя е голямата награда за участник в традиционната предколедна националната анкета на предаването за музикално-сценични изкуства и културен туризъм „Каста дива” /неделя, 20-22 часа по програма „Хоризонт”, водещ Росица Кавалджиева/.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара