Спечелете 15 спирали Avon Big & False Lash Volume Mascara и 5 комплекта с 3 спирали


Краен срок - 28 ноември 2015

Дългите, обемни и извити мигли са в сънищата на всяка жена. Какъвто и грим да си сложим, без тях сме за никъде. А размахването на чифт разкошни пеперудени крила над горните клепачи ни кара да се чувстваме богини. Със сигурност.

Най-новата спирала на Avon Big & False Lash Volume Mascara е направена, за да ни дари точно това усещане. Със специална четка за постигане на максимална дължина и обем, в три цвята - черно, кафяво и синьо, тя носи неописуемо удоволствие, а дълготрайният ефект и привлечените погледи са просто гарантирани.

В името на красотата, самочувствието и личната наслада, Avon и View Sofia подаряват в новата инициатива на медията 15 спирали Avon Big & False Lash Volume Mascara, в трите основни цвята, в продължение на петнадесет дни, по една всеки ден. И после още пет големи награди - пет комплекта от трите цвята заедно.

Условието е просто и забавно:

Изпрати ни снимка в близък план на лицето си, като акцентът са очите, разбира се. Покажи ни най-хубавия, най-изящния или пък най-смел грим, който си си поставяла. Допълни с няколко изречения какво виждаме на снимката, ти и твоите гъсти мигли, сенките, молива, момента, повода и каквото още се сетиш, за да илюстрираш удоволствието от добре гримирания си поглед.

От днес, 28 октомври очакваме снимките, придружени от кратко описание на познатия мейл igra@viewsofia.com. А от 2 ноември започваме да обявяваме дневните победители, както следва - 15 единични спирали, в един от трите цвята : черен, син, кафяв. И после пет комплекта от трите заедно.

Късмет, вдъхновение и красота! Вие сте на ход!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара