Спечелете един от 30-те пасатора Russell Hobbs Explore


Краен срок - 15 декември 2015

30 дни. 30 награди

Ние търсим съвети, които ще променят начина, по който приготвяте закуска у дома. Споделете ги с нас и може да спечелите една от страхотните ни награди.

За да участват в конкурса, участниците трябва да се регистрират на уеб сайта на конкурса като предоставят своето име, фамилия, страна, възраст и валиден и-мейл адрес и да качат съвет, рецепта или идея за домакинството, а също и снимка или видео, които са свързани със съответния съвет, рецепта или идея за домакинството в рамките на Периода на промоцията. Ще бъдат приемани само Съвети, които отговарят на темата на конкурса "Споделете любовта".

Качените видео файлове не трябва да надвишават 150MB и не трябва да са по-дълги от 1 минута. Само файлове в следните формати могат да бъдат качвани: AVI, MOV, TS, XVID, MP4, WMV, M4V, 3GP, MPEG, H.264, MKV, FLV. Снимките не трябва да надвишават 150MB и трябва да бъдат в някой от следните формати .jpg, .jpeg, .png. Спонсорът си запазва правото да изключва участия от състезанието, ако те не отговарят на горепосочените изисквания.

Всеки участник може да качва неограничен брой Съвети на ден в рамките на Периода на промоцията.

Съдържанието на всички Съвети, изпратени в рамките на Периода на Промоцията, ще бъдат проверени от Спонсора преди да бъдат публикувани в галерията на уеб сайта на конкурса. Спонсорът си запазва право да изтрива Съвети с неподходящо съдържание като например с расистко, вулгарно, порнографско или рекламно съдържание или такова подбуждащо към насилие, както и Съвети, които нарушават приложимото право или правата на трети страни, например на правата на интелектуалната собственост (марки, лога, регистрирани търговски марки и др.) Участниците, които са качили файлове с подобно съдържание, ще бъдат изключени от конкурса.

Наградите са 30 броя пасатор Russell Hobbs Explore.

Победителите ще бъде определен от жури, съставено от служители на Спонсора.

Победителите ще бъдат уведомени чрез и-мейл и имената им ще бъдат публикувани на уебсайта на конкурса http://bg.russellhobbs.com/ или на Фейсбук страницата на Russell Hobbs www.facebook.com/RussellHobbsBG в рамките на две седмици след края на периода на състезанието за съответия ден.

В уведомяващия и-мейл победителите ще бъдат помолени да посочат точен адрес, за да може наградите да им бъдат доставени с куриер.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара