Спечелете 3 комплекта от специалната „Успокояваща серия“ на Бочко


Краен срок - 8 ноември 2015

Сънят е здраве! Той e толкова важен, колкото въздухът, който дишаме, и водата, която пием. Освен че осигурява така нужната почивка на тялото и мозъка, играе важна роля при процесите на метаболизма, възстановява имунитета и освобождава хормона на растежа...

И тъй като едва ли има по-умилителна гледка от спящо бебче, списание „Практическа педиатрия за родители“ и нашите приятели от „Бочко“ ви каним да се включите в новия ни фотоконкурс „Сънят е здраве”. Толкова е лесно – единственото, което трябва да направите, е да ни изпратите снимка на вашето спящо мъниче.

Експертно жури ще отличи по един победител в три категории: „ Най-сладко спящо мъниче“, „Най-странна поза за сън“ и „ Най-нестандартно място на заспиване“. Всеки от тях ще получи комплект от специалната „Успокояваща серия“ на Бочко. Продуктите с екстракт от лавандула помагат на мама да осигури на своето бебче идеален завършек на деня и още по-приятен и спокоен сън след това.

Условия за участие:

Изпратете една снимка на вашето бебе на лично съобщение във фейсбук страницата ни. Към снимката приложете име на детето, име и фамилия на един от двамата родители, телефон и имейл за обратна връзка.

Принцип на избор: Представители на списание "Практическа педиатрия за родители" и Бочко, ще изберат по един победител в трите категории.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара