Конкурс "Изрази всяко свое Аз с Rowenta Volum'24"


Краен срок - 6 декември 2015

Скъпи дами,

С удоволствие Ви каним да се присъедините към кампанията на Rowenta България, посветена на блясъка, стила и красотата. Заедно с топ-коафоьора Георги Петков и неговия звезден екип, Ви предизвикваме да изразите своето различно Аз с Rowenta Volum’24.

Покажете ни Вашата любима обемна прическа, като я постигнете сами у дома с помощта на иновативната преса за обем Rowenta Volum’24 и може да станете част от нашия екип.

За целта ни изпратете снимки “преди” и “след” преобразяването си в лично съобщение на официалната ни Фейсбук страница Rowenta Bulgaria или на e-mail адрес: rowenta.bulgaria@gmail.com, като опишете защо сте избрали това свое Аз.

Всички изпратени снимки ще минат през одобрение и ще бъдат публикувани във feed-а на събитието в рамките на 24 часа след получаването им.

Двадесет и четири от Вас ще бъдат селектирани лично от топ-коафьора Георги Петков и ще имат възможността да участват на специалното ни събитие, което ще се проведе на 09 декември 2015 г. Тогава самият Георги Петков ще определи четирите нови лица на Rowenta.

Подробностите ще запазим в тайна… поне засега. Следете Facebook страницата ни, както и тази на Georgi Petkov, защото изненадите тепърва предстоят.

Очакваме с нетърпение Вашите снимки!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара