Спечелете луксозно барбекю и 2 броя керамични барбекюта от Kikkoman


Краен срок - 14 октомври 2015

Купи 2 продукта Kikkoman, регистрирай касовата бележка и участвай за голямата награда – луксозно барбекю на дървени въглища.

Скъпи, приятели, от днес, 1 октомври 2015 г. до 14 октомври 2015 г. , включително, започва промоцията на японските продукти с марка Kikkoman. Тя включва два варианта на участие:

1. Всеки, закупил поне 1 продукт  от марката Kikkoman (соев сос или Терияки маринати и сосове) в обектите от веригите Пикадили и ТВ Фантастико, печели еко чанта Кикоман от Информационен щанд (в Пикадили) или касата (във Фантастико).

2. Всеки, закупил 2 и повече продукта Kikkoman има право да регистрира КОД и ЧАС от касовата бележка, удостоверяваща покупката на участващите в промоцията продукти и да участва в тегленето на наградите – 3 бр. барбекюта.

В регистрацията на касови бележки имат право да участват всички физически лица над 18 години, живеещи на територията на Република България.

Броят на участията в периода на промоцията е неограничен, като една касова бележка може да се регистрира само веднъж.

Печалбите ще се се изтеглят в присъствието на нотариус. Томболата за наградите ще се изтегли измежду всички участници, въвели код и час от касова бележка за съответния период пред нотариус на 20.10.2015 г. На 21.10.2015 г., тук, на страниците на нашия блог, www.oishii-cuisine.com ще се публикуват тримата печеливши.

В случай, че на касовата бележка от магазина, не е изписано наименованието и марката на съответния артикул, така че да е ясно, че става въпрос за продукт на Kikkoman (Кикоман), то участникът в промоцията е длъжен или да пази опаковката на продукта, или да поиска да му бъде поставен печат от съответния търговски обект, върху изписан на ръка (от представител на обекта) надпис „ЗА ИГРА КИКОМАН”.

Приятно пазаруване и приятно готвене с продуктите на Kikkoman.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара