Спечелете 15 златни колиета, 15 чанти Furla, 15 ваучера по 1000 лв. и 15 ваучера по 500 лв.


Краен срок - 22 ноември 2015

Участващ в Кампанията продукт е всяка потребителска опаковка с търговска марка „Е♥А“ от разновидностите Е♥А Slims, Senses of Е♥А и Е♥А Secrets с ципер „Играй за награди! ♥“, в която има хартиена вложка, съдържаща уникален код /седем-символна цифрено-буквена комбинация/, информация за участие в Кампанията и описание на наградите, които могат да бъдат спечелени.

За участие в Кампанията на Е♥А трябва да се изпратят 3 /три/ уникални кода, всеки представляващ седем-символна цифрено-буквена комбинация от вложките, намиращи се в участващите продукти, като:

- всеки уникален код се изпраща с отделен SMS на кратък номер 1825;
- всички SMS-и трябва да бъдат изпратени от един и същ телефонен номер /кодове, изпратени чрез SMS от различни телефонни номера, не могат да се комбинират/;
- няколко кода, изпратени в един SMS, няма да бъдат приети;

В Кампанията може да се участва неограничен брой пъти.

Участниците ще бъдат уведомявани след изпращане на всеки SMS с кратко съобщение дали кодът им е верен и приет.

За целия период на Кампанията ще бъдат раздадени общо 60 (шестдесет) броя награди:

    15 ваучера за покупка на дрехи, обувки и аксесоари, всеки на стойност 500 (петстотин) лева;
    15 ваучера за покупка на дрехи, обувки и аксесоари, всеки на стойност 1000 (хиляда) лева;
    15 броя дамски чанти Furla;
    15 броя „Златно колие Алтънбаш“

Наградите в Кампанията ще се теглят в 3 тегления, както следва:

· Първо теглене: 09.11.2015 г.
· Второ теглене: 16.11.2015 г.
· Трето теглене: 23.11.2015 г.

На всяко теглене се раздават общо 20 (двадесет) награди или по 5 (пет) награди от всеки вид: 5 ваучера по 1000 лева; 5 ваучера по 500 лева; 5 дамски чанти Furla, 5 златни колиета Алтънбаш.

Тегленето на наградите се осъществява чрез софтуер, който избира печелившите на случаен принцип. Едно участие в тегленето се осигурява на участник в кампанията срещу изпратени от един и същ номер 3 /три/ кода от вложки.

Спечелилите участници в Кампанията се уведомяват за наградата си лично по телефона. Организаторът се свързва с печелившия участник в срок от 5 /пет/ дни от провеждане на съответното теглене на телефонния номер, с който е осъществено участието в Кампанията и е спечелена наградата. Организаторът ще уведоми участника с кои кодове е спечелена наградата, тъй като преди предоставянето ѝ, участникът следва при условията, описани по-долу, да предаде на куриер печелившите вложки.


Наградите се изпращат до спечелилия участник по куриер в срок до 10 дни след като Организаторът се е свързал с участника и е получил информация за адрес на територията на страната, на който ще бъде изпратена наградата, освен при забавяне, поради независещи от Организатора причини.

Получаването на наградата се извършва само лично от спечелилия участник.

Преди получаване на наградата печелившият участник:

· удостоверява пред куриера самоличността си с представяне на документ за самоличност, от който да е видно, че тя/той има навършени 18 години;

· предоставя на куриера 3-те вложки с уникални кодове, с които е спечелил наградата.

Куриерът проверява дали кодовете, изписани върху вложките, отговарят на тези, които са изпратени чрез SMS-и и които са изтеглени за спечелване на наградата.

* снимката на наградата е илюстративна

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара