Спечелете 3 уикенда за двама и 80 броя швейцарски ножчета Victorinox


Краен срок - 29 ноември 2015

Всеки, който желае да участва в Играта, трябва да регистрира на промоционалния микро сайт номера на касовата бележка, с която е закупил 2 продукта Herbitussin на обща стойност минимум 5.50 лв., имена, имейл, адрес и телефон за връзка.

Всеки, който желае да участва в Играта, може да направи максимум 3 регистрации на денонощие и не повече от 10 регистрации за целия период на Играта, като това трябва да става с различни касови бележки. Всеки пореден опит ще бъде считан като невалидна регистрация.

Необходимо е закупените продукти на обща стойност минимум 5.50 лв. да са вписани на ЕДНА касова бележка. Покупката на два продукта Herbitussin, гарантира право на едно участие. При желание да участва повече от един път, участникът трябва да направи нова покупка на два продукта Herbitussin, за да може да регистрира кода от касовата бележка, за периода на Играта. Регистрации, в които съвпада кода от касовата бележка, не дават право на допълнителни участия.

В случай че участникът спечели предметна награда, за да получи същата, участникът следва да запази касовата бележка и опаковките на продуктите и да предаде същите на Възложителя чрез съответния куриер, при условията, описани в раздел 7 по-долу. Касовата бележка и опаковките на продуктите за всяка регистрация трябва да се пазят от участниците, за да ги предоставят на куриера, в случай, че спечелят награда от Играта.

В Играта участват всички продукти от портфолиото на Herbitussin, а именно:

    Herbitussin Бронхи – 12 пастила
    Herbitussin Гърло – 12 пастила
    Herbitussin Бронхи и Гърло – 12 пастила
    Herbitussin Мед и Прополис – 16 пастила
    Herbitussin Първа Помощ – 120 мл сироп
    Herbitussin Цитроспрей – 25 мл спрей

Наградите в Играта са два вида:

(i) Седмични награди – оригинално швейцарско ножче Victorinox (общо за периода на Играта 80 бр.). За всяка от осемте седмици на Играта ще бъдат раздавани по 10 швейцарски ножчета Victorinox.

(ii) Големи награди – уикенд за двама в хотел Гела§ Спа в с. Гела, община Смолян, България, предоставен под формата на ваучер (общо за периода на Играта 3 бр.).

Уикендът за двама включва:

    2 нощувки в луксозна стая за двама с тераса и вана
    2 арома масажa на цяло тяло с екстракт от билки
    СПА зона за релакс: фитнес, сауна и парна баня с екстракт от билки
    2 закуски и вечери

Уикендът за двама не включва транспортните разходи до хотела и обратно!

Условия за ползване на ваучерите:

    Всеки от печелившите ще получи по един ваучер, в който са упоменати услугите, които са включени;
    Срок за заявка на конкретните дати на ползване на ваучера: не по-малко от 10 дни преди датата на настаняване. Ако няма свободни стаи, отговарящи на закупения пакет, за конкретните дати, печелившият трябва да посочи други дати;
    Ако желаните дати съвпадат с национални празници или местни избори, ще се изчисли съответното доплащане спрямо актуалните за съответните дати цени (3-ти март, Великден, Гергьовден, последният уикенд на Юли и първият уикенд на Август и други);
    При настаняване е необходимо да бъде представен ваучерът;
    Валидността на ваучерите е 6 месеца, считано от 01 Февруари 2016 година;
    Заявяване на допълнителни услуги или по-висок клас настаняване се доплаща на място от ползвателите на ваучера.

Седмичните награди ще бъдат раздавани на седмична база. Наградите за дадена седмица от промоцията ще се теглят измежду валидно регистрираните участници в рамките на тази седмица, регистрирали номера на касовата си бележка за направена покупка на 2 продукта Herbitussin на обща стойност минимум 5.50 лв. Наградите за предходна седмица ще се теглят всеки понеделник от следващата седмица чрез специализиран софтуер и в присъствието на нотариус.

Големите награди ще бъдат раздадени в края на промоцията. Победителите ще бъдат избрани измежду всички валидно регистрирали се участници, регистрирали номера на касовата си бележка за направена покупка на 2 продукта Herbitussin на обща стойност минимум 5.50 лв. Големите награди ще се изтеглят чрез специализиран софтуер и в присъствието на нотариус.

Седмиците, за които ще се теглят малките награди и дните на съответните томболи, са, както следва:

a. 5 октомври – 11 октомври 2015 г. /теглене на 12 октомври /;
b. 12 октомври – 18 октомври 2015 г. /теглене на 19 октомври/;
c. 19 октомври - 25 октомври 2015 г. /теглене на 26 октомври/;
d. 26 октомври – 1 ноември 2015 г. /теглене на 2 ноември/;
e. 2 ноември – 8 ноември 2015 г. /теглене на 9 ноември/;
f. 9 ноември – 15 ноември 2015 г. /теглене на 16 ноември/;
g. 16 ноември – 22 ноември 2015 г. /теглене на 23 ноември/;
h. 23 ноември – 29 ноември 2015 г. /теглене на 30 ноември/;
i. Големите награди ще бъдат изтеглени на 30 ноември.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на касовата бележка, удостоверяваща покупката на 2 продукта Herbitussin на обща стойност минимум 5.50 лв, както и опаковките им, пред куриера (номерът на касовата бележка трябва да съвпада с регистрираният в промоционалния сайт код, който е изтеглен за печеливш). Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка. Като изключение сме готови да приемем касови бележки с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец.

Организаторът и Възложителят умоляват участниците в играта да пазят старателно касовата бележка на място, което да предпази нейната цялост и четливост – награди няма да бъдат предоставяни срещу изтрити касови бележки, на които не се разчитат задължителните елементи от регистрацията!

Няма да бъде предоставяна награда, ако от опаковката е видно, че същата е от мостра на Herbitussin, или е от друг продукт, в случай че на опаковката не е отпечатан валиден партиден номер, в случай че номерът на предадената касова бележка не съвпада с регистрирания такъв, в случай че касовата бележка не удостоверява покупка на продукт Herbitussin в периода на Играта, или касовата бележка не удостоверява покупка на 2 продукта Herbitussin на обща стойност минимум 5.50 лв., или в случай на други несъответствия с условията за получаване на награди съгласно настоящите Официални правила.

Печелившите участници в Играта ще бъдат уведомени до пет дни след всяко теглене (за седмичните награди ) и до пет дни след приключване на промоцията (за големите награди). Възложителят на Играта ще се свърже с тях по телефон или имейл и ще ги помоли за адрес, на който да им бъде изпратена съответната награда.

Спечелилите ще получат наградите си чрез куриерска фирма на посочения от тях адрес в рамките на Република България, най-късно до 10 дни след уведомлението им от Възложителя на Играта и след като той получи необходимите данни за извършване на доставката. Куриерските разходи са за сметка на Възложителя на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара