Спечелете пералня, 2 сокоизтисквачки и всяка седмица 2 кафе машини, фритюрник, блендер и кухненски робот


Краен срок - 16 ноември 2015

Кухнята е центърът на VIP Къщата този сезон! И има нужда от своите Крал или Кралица!

Гласувай за любимата си звезда и я направи Крал или Кралица на Кухнята, а ние ще направим теб Крал или Кралица у дома - със специалните награди, които те очакват.

Регистрирай се и всеки ден давай своето лайкче, яко лайк или мега лайк за своя фаворит. Той може да грабне титлата, а ти – награда!

Нека голямото „лайкване“ започне сега!

Големи награди:

Пералня – 1 бр.
Сокоизтисквачка – 2 бр.

Седмични награди:

Кафе машина- 2 бр.
Фритюрник- 1 бр.
Кухненски робот - 1 бр.
Блендер- 1 бр.

Участието в Играта е безплатно за участниците. Всеки участник има право да участва веднъж дневно /всеки ден/ в рамките на седмичния въпрос, като подкрепя своя фаворит и натрупва точки с всяко свое гласуване.

За участие в Играта е необходимо потребител с потребителско име във Facebook.com, отговарящо на неговата реална самоличност, с активен, реален, личен профил във фейсбук и на възраст над 18 години. Потребителят следва да посети уебсайта на ТВ шоуто VIP Brother, където всеки ден може да гласува в седмичната анкета.На седмична база ще се избира на случаен принцип по един победител сред всички участвали, който ще спечели седмична награда.

В края на играта ще се изберат тримата най-активни участници /финалисти/, събрали най-много точки по време на играта.

Участникът, събрал най-много точки печели: Пералня

Следващите двама участници по брой точки печелят: Сокоизтисквачка

*** В случай, че сред най-активните участници финалисти има такива с по равен брой точки, наградите ще се разпределят чрез томбола – на случаен принцип.

В периода 10-ти октомври 2015 - 16 ноември 2015 г./включително/ участниците имат право чрез един и същ потребителски профил във Фейсбук да гласуват всеки ден в седмичната анкета на уебсайта на VIP Brother. Играта приключва в 12:00 часа на последния ден от периода. Организаторът е задължен да обявява седмичния победител всяка седмица, на фейсбук страницата на VIP Brother: https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria

С гласуването в седмичната анкета в активността „Избери Крал или Кралица на VIP Brother” се приема, че участникът е приел безусловно настоящите Правила и официалните правила на фейсбук страницата, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя данните, видими от неговия личен профил и данните за участие име, фамилия и електронен адрес /e-mail/.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара