Споделете и спечелете Montblanc Lady Emblem


Краен срок - 25 октомври 2015

Montblanc Lady Emblem може да бъде ваш!

Какво трябва да направите? Споделете снимката и отговорете като коментар под поста на въпроса: "Диамантите са най-скъпоценните камъни в света. И разбира се са най-добрият приятел на момичетата! Каква е тяхната емоционална и духовна символика?"

Подаръкът в най-новата игра за читателките на MissBloom.bg е магнетичния флорално-плодов аромат Montblanc Lady Emblem.

Вдъхновен от диамантите - най-скъпоценните камъни в света и най-добри приятели на момичетата, Lady Emblen е женствен и модерен парфюм, който запленява на мига. За Montblanc, диамантите са сигнатура. Те символизират любовта, чистотата и красотата. Те също са най-неоспоримият начин да спечелят сърцето на жената, на която са подарени.

През 2006, след много години на разработки и по случай на 100-ния рожден ден на Къщата, Montblanc представи диаманта на Montblanc. С шлифовка като емблемата на Къщата, чиято форма пресъздава покрития със сняг връх, заобиколен от шестте заледени долини на Монблан, диамантът на Montblanc е патентованият резултат от изключително техническо майсторство: четиридесет и три фасети, площадката и короната се различават от всички други в света, а кулетът е перфектно центриран. Отвътре, блестящи лъчи се отразяват безкрайно и блясъкът се пречупва, за да създаде призма от зашеметяващо многообразие от цветове, като кристална дъга. И точно този шедьовър на висшето ювелирно изкуство вдъхнови Montblanc да създаде своя нов дамски аромат: LADY EMBLEM.

Фасети и блясък: с разбирането на общите страни между гемологията и парфюмерията, Доминик Ропион и Никола Болию фокусират своя талант върху концепцията за блясъка. "Ние търсихме творение, неподвластно на времето, неизменно и вечно ..." обяснява Никола. "Всеки елемент беше създаден, за да запази и подчертае най-бляскавите аспекти," добавя Доминик.

Загадъчен акорд роза-саке е отправната точка. Тази изключителна роза е получена чрез високотехнологична дестилация, за да се запази нейния финес, естествена елегантност и грация. Съблазнително и зелено ухание, тя е като милувката на Зефира, флорална в един момент и плодова в друг.

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

  1. Те са били познати на хората още от древността-най-напред са ги използвали като оръжия и оръдия на труда, а по-късно със своята красота и блясък са радвали, вдъхновявали, пазили и лекували хората. Използвали са ги и за различни религиозни и магически ритуали, както и като амулети и талисмани.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара