Спечелете ваучери за пазаруване от Misfit Army и много модни изненади!


Краен срок - 10 ноември 2015

ДВЕ игри с награди за рождения ден на Thestyleconstructor!


Измина още една година на едно прекрасно, макар и дистанционно, приятелство между мен и вас – читателите на първата моя идея, претворена в реалност – този блог, превърнал се наскоро в сайт.

Започнах след края на училището, на прага на “новия живот” – първия месец септември, в който можех да поема накъдето си искам. И реших – щом нямам представа какъв ще е този “нов живот” – защо да не го направя какъвто го искам? Кътче, където мога да споделям модните си избори и вдъхновения беше едно добро начало. Намирането на съмишленици от цялата страна и извън нея – най-прекрасното допълнение, на фона на неразбирането, което срещах често в училище заради стиловите си странности. Превърна се във форма на изразяване, в едно второ “мен’, захранвано от много любов :)

Моята първа идея продължава да расте, и силно се надявам да мога да я направя още по-полезна и информативна за всеки, който се спира тук. Почти няма човек от поколението ми и тези около него, който да няма блог, но не се мръщя на тенденцията – щом можем да изразяваме себе си, да се вдъхновяваме взаимно, да обменяме информация и да създаваме, винаги ще има място за още един – както във всичко позитивно.

Пожелавам си повече време да осъществя и споделя с вас всичко, с което бих искала да ви зарадвам!

За да отпразнуваме заедно третата годишнина на Thestyleconstructor ще има ДВЕ игри с награди!

УЧАСТВАЙТЕ В ИГРА 1 и можете да спечелите една от следните награди:

– 3 ваучера на стойност 25 лв за актуалните продукти на Misfit Army

– 2 ваучера на стойност 50 лв за актуалните продукти на Misfit Army

– 1 ваучер на стойност 100 лв за актуалните продукти на Misfit Army

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

– Харесайте страницата на Thestyleconstructor във фейсбук

– Изпратете ми вашият креативен подарък за рождения ден на Thestyleconstructor – поздравление, картичка, колаж, рисунка, текст или каквото бихте искали да подарите виртуално на рожденика (:, на адрес mirelamancheva@gmail.com до 10.11.2015 включително

– Оставете тук като коментар “Игра 1”, имейл адреса си и имена

– Всички подаръци ще бъдат качени на страницата на Thestyleconstructor във фейсбук. Двата от тях, събрали най-много харесвания между 11.11 и 15.11, ще получат ваучер на стойност 50лв

– Печелившите на ваучерите на стойност 25лв ще бъдат изтеглени чрез жребий на случаен принцип

– Притежателят на ваучер на стойност 100лв ще се определи от жури

УЧАСТВАЙТЕ В ИГРА 2 и можете да спечелите една от следните награди:

1. Рокля ALIEN от Misfit Army

2. Beanie MOONATIC от Misfit Army

3. Beanie Clockwork Orange от Misfit Army

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

– Изберете любимия си аутфит за последната година от снимките по-долу. Под всяка снимка ще намерите връзка, обозначена с номера на тоалета, която води към публикацията. Оставете коментар защо това е вашият фаворит под публикацията на любимия ви моден пост сред изброените.

– Оставете коментар “Игра 2” под този пост, заедно с номера на тоалета, за който гласувате, наградата, за която участвате, размер (ако става дума за роклята), имена и имейл адрес.


Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара