Спечелете 50-инчов LED телевизор Toshiba


Краен срок - 30 октомври 2015

Участието в играта не е обвързано с покупка.

Всеки желаещ да участва в играта трябва:

   1/ да има профил в социалната мрежа facebook;

   2/ да има навършени 18г. Лица, ненавършили 18 години, имат право  да  участват в играта само при условие, че при спечелване на наградата печелившият се яви заедно с родител/настойник, който да се легитимира с документ за самоличност и да подпише декларация за съгласие относно получаването на наградата.

   3/ между 10:00ч. на 22 октомври и 12:00ч.на 30 октомври да се снима с вълците и/или ектравагантните им дами - посланиците на Черния петък на Mall Galleria, и да качи снимката (тип селфи) в специалното фейсбук приложение на адрес www.facebook.com/Galleriasz.

   4/ тематичното фейсбук приложение изисква попълване на регистрационен формуляр, включващ 3 имена и дата на раждане по документ засамоличност, както и имейл - личните данни са необходими за удостоверяване и контакт със спечелилия при връчване на наградата.

   5/ Ако участник натисне бутон "Send" над селфито си, може да изпрати снимката си и покана за участие чрез лично съобщение: „Х участва виграта на Mall Galleria Стара Загора “Отпразнувай Черния петък на Mall Galleria Стара Загора с 5050-инчов LED телевизор Toshiba. Включи се и ти!”

Участието в играта е ограничено до една снимка на фейсбук потребител.

Тегленето на печелившия ще се състои в 16:00ч. на 30 октомври на бюро "Информация". Всички участници, качили снимка, отговаряща на изискванията за участие в играта, са добре дошли да присъстват на тегленето. За жребия ще бъдат изтеглени и 2 резерви. Избирането на победителя ще бъде на случаен принцип - чрез Facebook приложението и в присъствието на нотариус. Имената на победителя ще бъдат публикувани на 30 октомври във фейсбук страницата на мола.

За да получи наградата си, спечелилият следва да се легитимира посредством документ за самоличност. Вслучай че трите имена и/или датата на раждане от попълнения регистрационен формуляр не съвпадат с данните от документа за самоличност, лицето няма право да получи наградата.

Наградата представлява черен 50" (127 см) LED телевизор Toshiba. Наградата се получава на място от бюро "Информация" след легитимация посредством документ за самоличност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара