Спечелете електронен четец в конкурса „Има любими герои за цял живот“


Краен срок - 22 октомври 2015

Тема на Конкурса е: „Има любими герои за цял живот“ и е обвързана с официалния празник на България „Ден на народните будители”, който честваме на 1-ви ноември. Участниците следва да изпратят снимка на авторска рисунка, на свой любим герой от българско литературно произведение. Рисунката, получила наградата от Конкурса, ще бъде отпечатана като картичка и разпратена по повод празника в пощенските кутии на хиляди българи в България,.

Участието в Конкурса се реализира по следния начин:

1. Участникът в Конкурса заснема своя авторска рисунка на любим герой от литературно българско произведение, отговаряща на темата на Конкурса: „Има любими герои за цял живот”

2. Участникът публикува снимката във Facebook уеб приложението.

    Един Участник в Конкурса има право да публикува само една снимка на своя рисунка.
    Участниците в Конкурса, качили една снимка, участват веднъж с името си в тегленето на наградата.

Всяка снимка, качена от Участник, трябва да отговаря на следните правила за съдържанието:

1. Всяка заснета рисунка трябва да бъде авторска – направена лично от Участника.

2. За участие в Конкурса, снимката трябва да бъде с размер 2 МВ. Желателно е снимките да са заснети в подходящи условия и светлина, гарантиращи доброто качество на изображението.

3. Всеки Участник, публикувал снимка за участие в Конкурса, отговаря за каквито и да са претенции на трети лица, свързани с тях, и декларира, че с ползването и публикуването в рамките на Конкурса, не нарушава права на трети лица и изисквания на действащото законодателство.

4. Участник, публикувал снимка за участие в Конкурса, отговаря изцяло за всички авторски права, свързани със съответното съдържание.

Наградният фонд в Конкурса включва 1 награда – ЧЕТЕЦ ЗА ЕЛЕКТРОННА КНИГА

 На 23.10.2015г. Чрез Комисия от членове на ДП „Български Спортен Тотализатор“ ще бъде избрана снимка - победител в Конкурса „Има любими герои за цял живот”.

    Всеки Участник в Конкурса, се съгласява, при спечелването му да предостави до 2 работни дни на адреса на Организатора, без претенции и в оригинал, авторската си рисунка.
    Спечелилият Участник ще бъде информиран лично – чрез съобщение, изпратено до личния му профил, с който е регистриран във Facebook.
    В срок до 2 седмици от обявяването на спечелилият Участник, наградата – четец за електронна книга, ще бъде изпратена с куриер на предоставен от Участника адрес.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара