Спечелете аромата Chloé Eau de Toilette


Краен срок - 2 ноември 2015

Chloé Eau de Toilette може да бъде ваш! Как?

Споделете публикацията и ни напишете като коментар под тази публикация отговора на въпроса:

Какво символизира бялата панделка около гърлото на флакона?

След Chloé Eau de Parfum, l’Eau de Chloé и Roses de Chloé, се ражда ново нежно благоухание - Chloé Eau de Toilette.

Деликатността на Chloé Eau de Toilette е символ за елегантност. Ароматът усъвършенства отличителната красота на своите предшественици. Още първите свежи нотки го правят различен. Както при всички ухания от линията аромати на Chloe, всичко се свежда до розата. Сега тя се разкрива в нова светлина - по-лека и по-нежна от всякога.

Парфюмеристът Мишел Алмайрак (Робертет), който създава Chloé Eau de Parfum и неговите разновидности, е сътворил тази свежа, мускусна и флорална тоалетна вода с помощта на носа Сидони Лансесьор. В центъра на вниманието е роза абсолют, около която двамата творци събират специален букет. Подобно на флористи, те добавят бергамот, за да провокират любопитството ни. След това нотки магнолия в комбинация с гардения - свеж аромат с фин намек за лимон, обгръщащ бяла роза. Цъфтящи рози покрити с утринни капки роса се разтапят в композиция от бели цветчета, към които мек мускус внася допълнителна мекота. Върху кожата розата в Chloé Eau de Toilette разкрива своята чувственост и загадъчност.

Chloé Eau de Toilette остава верен на класическата композиция от стъкло и метал от флаконите на своите предшественици. Вдъхновен от плисетата на Фортуни в модните колекции на Chloé, той запазва отличителния и уникален релеф и оригиналната сребриста лента, покриваща гърлото на флакона. Бяла панделка, завързана с обикновен възел около гърлото, е препратка към бялата роза в аромата. Уханието е допълнено от картонената опаковка с нейния деликатен бежово-розов нюанс в бяла рамка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара