Спечели билети за цялото семейство за детската Евровизия 2015


Краен срок - 15 ноември 2015

В конкурса могат да участват деца до 12-годишна възраст включително, с разказ или комикс във всякакъв формат, изпълнени с всякакви материали - водни бои, темперни бои, пастели, фулмастри, моливи, апликации и др., на тема „Приключенията на Фели и Зъбчо“. Всяко дете има право на участие само с една творческа работа.

Творческите работи трябва да бъдат изпратени на електронна поща info@dm-drogeriemarkt.bg или на следния пощенски адрес на „dm България” ЕООД: гр. София 1784, бул. „Цариградско шосе“ No. 115 M, сграда Д, ет. 3, офис 3.1., за конкурса „Приключенията на Фели и Зъбчо”. Творческите работи могат да бъдат предадени и в най-удобния за участника dm филиал. Всички творчески работи трябва да бъдат озаглавени, като на гърба на всяка творческа работа или в придружаващо писмо към нея е необходимо да бъдат четливо написани:
– трите имена на автора;
– възраст на автора / навършени години /;
– населено място;
- име на родител/настойник;
– точен адрес и телефон за връзка, електронен адрес на родител/настойник.

При изпращане на творбите по пощата на посочения пощенски адрес, на пощенския плик трябва да бъде посочено: «За конкурса «Приключенията на Фели и Зъбчо».

Всички получени творби на участниците – без значение дали са пристигнали по пощата или са били оставени в някой от филиалите от магазинната мрежа на Организатора, ще бъдат качени (публикувани) от Организатора в специално създаден албум-приложение на Facebook
страницата на Организатора на следния адрес: https://www.facebook.com/dmBulgaria.

Организаторът си запазва правото да снима и качи в специално създадения албум-приложение на Facebook страницата си на адрес https://www.facebook.com/dmBulgaria само творчески работи, които отговарят на изискванията и условията на Конкурса. Само творческите работи, качени в специалния албум-приложение на Facebook страницата на Организатора, ще участват в Конкурса „Приключенията на Фели и Зъбчо” за спечелване на наградите на Организатора.
Творчески работи ще се приемат от Организатора, ако са предадени в някой от филиалите на дм България или са изпратени по пощата, на адреса на Организатора посочен по-горе, от 01.10.2015г. до 15.11.2015г. включително. Когато творческите работи са изпратени по пощата, меродавно за определяне на обстоятелството дали творческата работа е изпратена в срок, е пощенското клеймо при изпращане (когато творческата работа е пусната чрез „Български пощи” ЕАД) или съответно - датата посочена на товарителницата при приемане на пратката (когато рисунката или творческата работа е пусната чрез куриер).

Големият победител в Конкурса ще бъде избран от петчленна комисия на Организатора, в присъствието на нотариус, измежду всички участници, чиито творчески работи са били качени (публикувани) от Организатора в специално създадения албум-приложение на Facebook страницата на Организатора, по реда на настоящите условия и правила. Определянето на победителя ще се проведе на 17.11.2015г. в Централата на дм България ЕООД в гр. София, бул. „Цариградско шосе” № 115 М, ет. 3, офис 3.1. За избягване на всяко съмнение, събраните харесвания и споделяния на снимките на творческите работи, участващи в Конкурса „Приключенията на Фели и Зъбчо“, няма да бъдат вземани предвид при определянето на победителя на голямата награда.

Родителят/настойникът на победителя ще бъде уведомен за наградата от Организаторите чрез телефонно обаждане от служител на отдел Маркетинг на „дм България” ЕООД на оставения от родителя/настойника телефон за уточняване условията и мястото за получаване на наградата. Уведомяването ще се извършва до 7 (седем) дни, считано от деня на определянето на победителя в конкурса. Името на победителя ще бъде обявено също така и на Facebook страницата на „дм България” ЕООД - www.facebook.com/dm.Bulgaria, а наградената творческа работа ще бъде публикувана на фен-страницата във Facebook, както и на интернет-страницата на Организатора www.dm-drogeriemarkt.bg.

Победителят в Конкурса, определен на томболен принцип по реда на т. 1 от предходния раздел, както и членовете на неговото семейство, ще спечелят до четири броя билети за детската Евровизия, която ще се проведе в гр. София на 21.11.2015г. по избор на Организатора. Последното означава, че ако семейството на победителя се състои от до четирима члена, всеки от тях ще получи билет. Ако семейството на победителя се състои от пет и повече члена, четирима от тях ще получат билет.


Наградата трябва да бъде получена от родител/настойник на победителя в избран от последния филиал на Организатора на територията на страната. При получаването на наградата родителят/настойникът на спечелилия участник трябва да представи на служителите на Организатора личната си карта за идентификация.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара