Спечелете чисто нов автомобил, уикенд в Гърция и карти за гориво от Лукойл


Краен срок - 25 октомври 2015

Автосалон София не спира да се развива. Българското изложение ще се проведе за пръв път от 17 до 25 октомври, а списъкът с премиерите ще надхвърли 100 модела. В столицата ще дебютира есенцията от световните изложения в Женева, Шанхай и Франкфурт. Досега автосалоните се провеждаха през юни, който не е най-подходящия сезон за посетителите и също така не е съобразен с календара на автомобилните новости. Често салонът съвпада с глобални спортни събития. Поради тези причини браншовата Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) взе решение за преместване на датата. Автомобилният отрасъл отново е в подем и предстои най-мащабното изложение до момента, а доказателството са подаване на заявка от всички вносители.

Отново домакин на изложението е Интер експо център и модерните климатизирани зали на съоръжението. Освен премиерите на салона се очакват прототипи, състезателни болиди, авангардни прототипи от бъдещето и автомобили с алтернативно задвижване, както и по-качествени фирмени щандове. Разбира се, ще има много съпътстващи събития.

Попълни анкетна карта и можеш да спечели един от тези автомобили по избор.

1. Peugeot 208
2. Volkswagen up!
3. Skoda Fabia Selection
4. FORD FIESTA TREND
5. SUZUKI CELERIO
6. NEW CITROEN C1
7. HYUNDAI i20

За наградата може да се участва и като попълните анкетна карта в шоурумите на фирмите предоставили автомобилите.

Други награди:

Уикенд за двама в Гърция

Карти за гориво от Лукойл.


Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

  1. Защо има опция да участвам в конкурса след, като реално участието става на място (ако правилно съм разбрал) с попълване на анкетна карта и ако не мога да отида там от тук в сайта нищо не може, да се направи?!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара