Спечелете смартфон Apple iPhone 6, 16GB, Златист


Краен срок - 25 октомври 2015

Участващите продукти са всички книги, предлагани чрез електронния магазин www.emag.bg. Те ще бъдат продавани до изчерпване на наличните количества, както на физически, така и на юридически лица.

Всяко физическо или юридическо лице, което е регистрирало успешно поръчка на сайта www.emag.bg в срока на кампанията, в която поръчка продукта(-ите) от категория „Книги“ са на стойност минимум 25 лева с ДДС, и поръчката е била доставена и платена успешно, ще участва за спечелването на награда.

Кампанията се провежда единствено за продукти от категория „Книги“.

За да участва в Кампанията за спечелване на награда, всяко заинтересовано физическо или юридическо лице трябва да закупи от онлайн платформата www.emag.bg, в периода на Кампанията продукт(и) от категория „Книги“ на стойност от минимум 25 лв. (с ДДС). В кампанията ще участват и поръчки, които съдържат продукти, чиято стойност поотделно е по-малко от 25 лв., но общата им стойност в една поръчка е равна или надвишава тази сума. В кампанията ще участват всяка една поръчка на дадено лице, която отговаря на условията на настоящия правилник.

В случай, че една поръчка съдържа фактурирани продукти от категория „Книги“ на стойност по-голяма от 25 лв., независимо от размера на поръчката, участникът ще бъде автоматично записан в кампанията, само веднъж, въз основа на номера на тази поръчка.

В Кампанията не участват непотвърдените поръчки, отказаните поръчки, както и фактурираните, но анулирани (върнати) поръчки, в резултат на което стойността на продуктите, част от поръчката, спадне под 25 лв., тъй като условието за участие в Кампанията е покупката на един/няколко продукта от категория „Книги“ на минимална стойност от 25 (двадесет и пет) лв. с включено ДДС в рамките на една поръчка.

Всички лица, които направят покупки на книга(-и) в периода на Кампанията минимум на горепосочената сума, са автоматично включени като участници в Кампанията. В случай, че клиентът не желае да участва, той трябва да заяви това като изпрати имейл до Организатора на електронната поща, отбелязана в www.emag.bg.

Участниците, които желаят да участват в кампанията, следва да предоставят чрез акаунта си в emag.bg своите лични или фирмени данни, които да са точни, пълни и реални. В случай на разминаване на данните, посочени от поръчващия и личната му карта в последствие, то такъв печеливш ще бъде анулиран и ще бъде определен нов печеливш.

Един от клиентите, чиято поръчка отговаря на всички критерии на кампанията ще спечели награда, представляваща смартфон Apple iPhone 6, 16GB, Златист.

 „Данте“ ще изтегли 1 печеливш, който да получи наградата. Тегленето ще се извършва измежду поръчките, отговарящи на критериите за участие в кампанията. Всяко едно лице ще участва в тегленето с толкова поръчки, колкото от тях отговорят на критериите на кампанията. Условията за продажба на всеки един от продуктите в дадена поръчка се определят от съответния търговец, предлагащ въпросния продукт. Клиентите следва да проверят тези условия преди да направят поръчката си.

Спечелилият наградата ще бъде определен чрез жребий, през платформата https://randomwinners.com/ на 11 ноември 2015г.

В тегленото няма да участват поръчки на лица, които са се възползвали от правото си да върнат купена по време на кампанията книга(и) и с това анулират съответната си поръчка изцяло или намаляват нейната стойност под 25 лв.

Организаторът ще се свърже с печелившия чрез имейл или по телефона, използвайки данните за връзка, предоставени от него в акаунта му, от който е направил поръчка(-и) на книги по време на Кампанията, в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от определянето му. В случай, че печелившият не може да бъде открит или не потвърди по имейл желанието си да получи наградата в рамките на 5 (пет) дни от момента на уведомяването му (включително от момента на получаването на съответен и-мейл), че е станал печеливш, както и в случай, че откаже наградата, Организаторът ще определи друг печеливш след като обяви това на www.emag.bg.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара