Спечелете 6 комплекта от новите парфюми AVON Attraction


Краен срок - 2 ноември 2015

Едно лице може да участва в Играта, като качи и сподели своя снимка с двойката си като „Идеалната Двойка“ и покани приятелите си да гласуват за нея (необвързано с покупка на продукт).

Всяка седмица снимките с 10 или повече харесвания ще участват за една от 3 награди (х3 награди всяка седмица), когато Avon жури ще избере победителите, най-привличащите се двойки. Всеки потребител може да гласува веднъж за своя фаворит в галерията, като може да подкрепи и други участници с един глас за всяка снимка.

Регистрираните посетители в апликацията, които са качили снимка със своята двойка в галерията, участват за спечелването на един от 6 комплекта Avon Attraction за целия период на играта (х3 награди всяка седмица). Условието за участие за награда е качена снимка, която е споделена с #Attraction и има най-малко или повече от 10 харесвания.

Награди: 6 бр. комплекта AVON Attraction ще бъдат раздадени за целия период на кампанията (19 октомври – 2 ноември) – (х3 награди всяка седмица). За награди участват всички регистрирани в апликацията потребители, които са качили снимка, споделили са я с #Attraction и имат най-малко или повече от 10 харесвания.

Победителите ще бъдат публикувани в раздел “Победители” в специална секция в апликацията на Играта в срок до 24 часа от изтеглянето им. Също така печелившите ще бъдат уведомени за спечелената награда по имейл, - участникът прави регистрацията си с имейл адрес и имена + интеграция със своя Фейсбук профил. За получаването на наградата спечелилият участник ще трябва да предостави и адрес за доставка в отговор на имейл, който му е изпратен от Организатора.

Един Участник може да спечели само една награда. Участник, който веднъж е спечелил награда, няма право да печели повече втори път.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара