Спечелете 5 комплекта с по 3 кутии Live Vitamins


Краен срок - 12 октомври 2015

Спечели Живите витамини за студените дни. Те ще те предпазят от предстоящите вируси и ще се погрижат да си във форма за есента и зимата. Live Vitamins са единствени по рода си.

Отличават се от обикновените витамини по своята уникална форма, при която е запазена естествената биоактивност на вложените полезни вещества. Живите витамини са подходящи за цялото семейство и са особено необходими за здравето през студените месеци.

КАК ДА УЧАСТВАМ?
1. Отговорете на въпроса: „Какъв е опитът Ви с Живите витамини?“
2. Изпратете ни отговора, като попълните коректно имейл формата тук по-долу.
Всички полета са задължителни и са необходими за връзка с победителите!

КАКВИ СА НАГРАДИТЕ?
5 от участниците, отговорили на зададените въпроси, ще се радват на 3 кутии Live Vitamins, които ще ги предпазват от болести цели 3 месеца.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на произволен принцип. Те ще бъдат обявени чрез пост-линк във Facebook страницата ни "Vitaslim – Красотата идва отвътре", отвеждащ към списъка. Обявяването ще се извърши в 15 часа на 13.10.2015 г.

Победители, които не са потърсили своите награди в срок от една седмица (до обяд на 20.10.2015 г. ), губят правата си.

Моля, не участвайте многократно. Едно име се брои само веднъж. В играта „Спечели Живи витамини“ могат да се включат всички на възраст над 18 г. Участието не е обвързано с покупка на продукта. Награди ще се раздават само на участници, живущи на територията на Република България.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара