Спечелете три автомобила Great Wall


Краен срок - 31 януари 2016

Петрол те предизвиква! Покажи ни какво те вдъхновява по време на път - красив пейзаж, усмивката на любим човек, забавната страна на трафика и ... Запечатай позитивен момент от своето пътуване, сподели го в специално създаденото приложение и може да спечелиш един от три автомобила Great Wall!

Условията, необходими за участие, които следва Участникът да изпълни, са:

1. Да посети Интернет страницата на „ПЕТРОЛ“ АД или директно Facebook приложението на Конкурса.

2. Да се регистрира чрез регистрационната платформа, където се изисква попълване на следните лични данни, в т.ч.:

Име и фамилия
Местоживеене
Имейл адрес
Телефонен номер

Да се съгласи (да приеме) Общите условия на Конкурса.

Да качи снимка, която не е в разрез с общите условия, посочени в т. 6, Раздел II.

Един Участник има право да участва по веднъж с една снимка във всеки един от предварително обявените три етапа на Конкурса.

Снимките следва да са свързани с темата на Конкурса „ПЪТЯТ МОЖЕ ДА НОСИ НАСЛАДА“ като изрично следва да се съблюдават изискванията и мерките за правоуправление на МПС, съгласно нормативните изисквания за управление на МПС. Информация за темата на Конкурса е поместена в секция „ТЕМА НА ФОТОКОНКУРСА“ на Интернет страницата на  „ПЕТРОЛ“ АД: http://www.petrol.bg/TheRoad/ или във Facebook приложението на Конкурса.

Един участник може да получи само една награда от Конкурса, независимо от кой негов етап. Лицата, получили награда в даден етап от Конкурса, не могат да участват в последващ етап от него.

Всяка снимка, получила 50 харесвания във Facebook приложението „ПЪТЯТ МОЖЕ ДА НОСИ НАСЛАДА“ участва в тегленето на жребий за съответния етап, съгласно Раздел VI.

Конкурсът ще бъде разделен на 3 (три) етапа:

    I-ВИ ЕТАП: 26.10.2015 г. – 26.11.2015 г.
    II-РИ ЕТАП: 27.11.2015 г. – 29.12.2015 г.
    III-ТИ ЕТАП: 30.12.2015 г. – 31.01.2016 г.

В края на всеки етап, всички снимки събрали минимум 50 харесвания във Facebook приложението на фотоконкурса „ПЪТЯТ МОЖЕ ДА НОСИ НАСЛАДА“, ще бъдат включени в жребий, където в присъствие на Нотариус ще бъде изтеглен печеливш.

„ПЕТРОЛ“ АД в качеството си на Организатор, осигурява за целия период на конкурса 3 (три) МПС  и представляващи, както следва:

    SUV автомобили GREAT WALL, модел H6, 4x4, дизелов двигател 2.0D, ниво на оборудване ONE, тъмно син металик – 2 броя - нови, и
    SUV автомобил GREAT WALL, модел H6 Domino, 4х4, дизелов двигател 2.0D, топ ниво на оборудване PREMIUM и в корпоративни цветове на PETROL и PETROL CLUB GRIFON – 1 брой - употребяван.

Таксите по регистрация на всички автомобили, предоставяни като награда, както и нотариалните такси по прехвърлянето им на печелившите Участници, се поемат от Организатора на кампанията след изтегляне на печелившите и в тяхна полза.

Дължимите данъци, свързани с придобиването и ползването на автомобилите, както и задължителните застраховки, се поемат от печелившите Участници в конкурса.

Организаторът ще осигури за участниците в конкурса, събрали минимум 50 харесвания във Facebook приложението „ПЪТЯТ МОЖЕ ДА НОСИ НАСЛАДА“, възможност да участват при теглене на наградите на случаен принцип.

Печелившите участници ще бъдат, както следва:

    За периода, считан от 26.10.2015 г. до 26.11.2015 г., наричан за краткост ЕТАП I, Организаторът ще награди 1 (един) от участниците с 1 (един) брой SUV автомобил GREAT WALL, модел H6, 4x4, дизелов двигател 2.0D, ниво на оборудване ONE, тъмно син металик.

    За периода, считан от 27.11.2015 г. до 29.12.2015 г., наричан за краткост ЕТАП II, Организаторът ще награди 1 (един) от участниците с 1 (един) брой SUV автомобил GREAT WALL, модел H6, 4x4, дизелов двигател 2.0D, ниво на оборудване ONE, тъмно син металик.

    За периода, считан от 30.12.2015 г. до 31.01.2016 г., наричан за краткост ЕТАП III, Организаторът ще награди 1 (един) от участниците с 1 (един) брой SUV автомобил GREAT WALL, модел H6 Domino, 4х4, дизелов двигател 2.0D, топ ниво на оборудване PREMIUM и в корпоративни цветове на PETROL и PETROL CLUB GRIFON.

Наградите ще бъдат предоставени на изтеглените Участници по реда на настоящите Общи условия и в съответствие с гражданското законодателство в Република България, като с всеки печеливш участник ще бъде сключен съответен договор за дарение, въз основа на който ще му бъде прехвърлено правото на собственост върху спечеления от него автомобил.

Датите на провеждане на жребия са предварително определени и оповестени на интернет страницата: http://www.petrol.bg/TheRoad/, секция ПОБЕДИТЕЛИ, както и във Facebook приложението.

    I-ВИ ЕТАП – 27 Ноември 2015 г.
    II-РИ ЕТАП – 30 Декември 2015 г.
    III-ТИ ЕТАП – 01 Февруари 2016 г.

Тегленето на печеливш(и) участник(ци) ще се извърши от Комисия в предварително обявен състав и в присъствието на Нотариус, като за същото ще се съставя констативен протокол, достъпен на информационната платформа за всеки участник: http://www.petrol.bg/TheRoad/NEWS.

Компютърна система разбърква на случаен принцип номинираните участници, включени в жребия от всеки етап. Комисията обявява изтеглените победители (печеливши) в присъствие на Нотариус, който съставя протокол за извършеното теглене.

Имената на печелившите Участници ще бъдат оповестени в деня на тегленето на наградите в секция ”ПОБЕДИТЕЛИ” в сайта на конкурса както и във Facebook приложението „ПЪТЯТ МОЖЕ ДА НОСИ НАСЛАДА“ на ПЕТРОЛ АД.

Уведомяването на печелившия участник ще се извършва по електронен път, на посочения в регистрационната форма адрес на електронна поща, като след това по телефон ще бъде уточнена дата за получаване в удобно за Участника и Организатора време, но не по-късно от 45 дни, считано от датата на изтегляне на печелившият Участник. В случай на не потърсена награда, с изтичане на срок от 45 дни от датата на провеждане на жребия, печелившият губи правото да получи наградата.

Спечелилият Участник се задължава да използва Наградата - лек автомобил марка GREAT WALL, модел H6 без да премахва рекламните елементи на PETROL и PETROL CLUB GRIFON по автомобила в срок до 31.08.2016 г. след неговото преминаване в собственост на спечелилия Участник.

Наградата ще бъде предоставена на изтегления Участник от Организатора на адрес: 1756 София, ул. Лъчезар Станчев №3, Литекс Тауър, офис на „ЛИТЕКС МОТОРС“ АД, етаж 2.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара