Спечелете 21 000 дизайнерски кристали с елементи "Сваровски" от Престиж


Краен срок - 19 ноември 2015

Участието в играта за основните 20 000 бр. награди е обвързано с покупка на който и да е от следните промоционални продукти, предлагани от Организатора:

– целия асортимент на тунквани бисквити, с марките Мираж и Траяна, а именно: Мираж с плодов пълнеж ягода 240 гр., Мираж с плодов пълнеж малина 240 гр., Мираж с плодов пълнеж къпина 240 гр., Мираж с плодов пълнеж боровинка 240 гр., Мираж с плодов пълнеж смокиня 240 гр., Мираж Макси с плодов пълнеж ягода 336 гр.,Траяна 190 гр., Траяна Какао 190 гр., Траяна Портокал 190 гр., Траяна Ябълка и Канела 190 гр. и Траяна Макси 285 гр.

Участието в играта за допълнителните 1 000 бр. награди не е обвързано с покупка на който и да е от промоционални продукти, предлагани от Организатора.

Наградите представляват бижу – висулка с оригинален дизайнерски кристал, произведен от Сваровски АГ, Австрия. Всяко бижу е придружено от сертификат за произход и гаранционна карта и е индивидуално опаковано в прозрачно фолио и картон.

Осигурените основни награди са общо 20 000 бр. дизайнерски кристали с елементи от „Сваровски“, които са разпределени на случаен принцип измежду всички налични количества и видове от Продуктите.

11. Допълнителните награди са общо 1 000 бр. дизайнерски кристали с елементи от „Сваровски“, които ще бъдат раздадени чрез теглене на 10.12.2015 г.

Във всеки печеливш Продукт може да се намери само един брой награда.

За да участва в играта за основните награди, участникът трябва да изпълни някое от условията, посочени в чл. V от настоящите правила.

След покупка участникът трябва да  отвори опаковката на Продукта, за да разбере  дали в Продукта му има скрита награда, като я потърси под опаковъчното фолио на закупения Продукт.

Участникът може да участва и в теглене за една от 1 000 допълнителни награди, които ще бъдат раздадени чрез теглене на случаен принцип измежду участниците – всички успешно регистрирани в Играта, чрез използване на специално разработен за нуждите на промоцията софтуер, гарантиращ възможност и равнопоставеност на участието на всички участници (томбола), което ще се проведе на 10.12.2015 г. В тегленето ще бъдат включени всички участници, изпратили SMS с текст „TRAYANA” или „MIRAGE” на кратък номер 1780 от 19.10.2015 г. до 9.12.2015 г., 23:59 часа.

Цената на един SMS към кратък номер 1780 е 0,29 лв. с ДДС за абонати на Теленор (Глобул) и 0,30 лв. с ДДС за абонати на Виваком и Мтел. Организаторът изрично посочва, че на промоционалните опаковки, на които има посочен текст „Глобул“, този текст се заличава и на негово място следва да се чете „Виваком“.

Спечелилите от томбола участници ще получат уведомителен SMS с допълнителни инструкции за начина, по който могат да получат спечелената награда. GSM номера, с който са се регистрирали се обявява на промоционалния сайт, като последните три цифри от номера ще бъдат скрити. Поради технически причини е възможно спечелилите от тегленията през официално обявените празнични и неработни дни (вкл. събота и неделя), да бъдат обявени на посочения сайт в първия работен ден след тези дни. С включването си в промоционалната игра участниците дават своето изрично съгласие мобилните им номера, без последните 3 цифри, да бъдат публикувани на посочения интернет адрес.

Участникът, изтеглен да получи награда следва да се обади на телефон 024191205 или 0898150505 в срок от 5 (пет) работни дни от получаване на уведомителния SMS и да съобщи на оператора трите си имена, телефон за връзка, точен пощенски адрес, електронен адрес (e-mail).

Наградите, изтеглени чрез томбола, ще бъдат доставени с куриер до всеки спечелил, в срок от 45 работни дни след получаването на потвърждение на адреса за доставка.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност пред съответния куриерски служител.

Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. Да, да колко и сърца имаше в предната промоция!Колко бисквити изядохме не е истина, а и близки и приятели НИКОЙ не се похвали да спечели поне едно сърце.

    ОтговорИзтриване
  2. На мен пък току що ми се падна един кристал, изобщо не го очаквах, дори не знаех за това.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара