Първите 1000 печелят тестов комплект Effaclar Duo [+] и 30 от тях Грижа за кожата Effaclar


Краен срок - до достигане на 1000 регистрации

Право на участие в промоционалната дейност ще бъде дадено на първите 1000 посетители на Интернет сайта на Организатора, които са граждани на Република България и които, считано от Началната дата, се регистрират на платформата за участие в Промоционалната дейност (наричана по-долу „Платформата”). Служителите на Организатора както и членовете на техните семейства (родители, съпрузи, деца, братя и сестри) нямат право да участват.

За целите на регистрацията, участниците ще бъдат помолени да предоставят следните лични данни: име и фамилия, пълен пощенски адрес, дата на раждане, пол, адрес на електронна поща и телефонен номер. Непълни и грешни регистрации няма да бъдат зачетени. Чрез регистриране за Промоционалната дейност участниците потвърждават, че са въвели коректни лични данни. Организаторът има право да изключи всеки един участник, по всяко време, в случай че грешни лични данни са попълнени по време на регистрационния процес.

Регистрацията на участниците ще бъде отворена от Началната дата до регистрирането на 1000 участници. Броячът на Платформата ще отброява регистрираните участници с обратно броене. Щом броячът достигне 0, регистрацията няма да бъде възможна повече.

Всеки един участник, чиято регистрация е потвърдена като пълна и коректна от Организатора, ще получи подарък: Комплект мостри за 7-дневно изпробване на продуктите: Effaclar Почистващ измиващ гел и Effaclar Duo [+]. Подаръкът ще бъде доставян до всеки участник в рамките на 10 работни дни от деня на регистрацията на такъв участник. Всички разноски, свързани с доставката на подаръка, ще бъдат поети от Организатора. Организаторът не отговаря, в случай че не е възможно да достави подаръка до участник, поради причини, които са извън контрола на Организатора.

Всеки участник, който е получил комплекта мостри за 7-дневно изпробване, има възможност да получи и допълнителен подарък от Организатора. Тази възможност ще бъде налична за онези участници, които решат да продължат да използват продукта EFFACLAR DUO [+] за най-малко 4 (четири) седмици и които споделят техния опит с продукта EFFACLAR DUO [+] на Платформата под формата на текст, снимка или видео, най-малко веднъж седмично, в продължение на четири (4) последователни седмици. Участници, които не качват и не споделят своя опит в продължение на всички 4 (четири) последователни седмици, няма да имат правото на допълнителни подаръци.

След получаване на коментарите на всички участници, които отговарят на изискванията на предходната точка, но не по-късно от 10 януари 2016 година, експертно жури на Организатора ще избере 30 (тридесет) участника, които ще получат награди: 10 (десет) от тях, чиято обратна връзка/опит през 4-те (четирите) седмици, е определена като най-креативна и 20 (двадесет) – на случаен принцип. Тези 30 (тридесет) участници – победители, ще получат подарък: Грижа за кожата Effaclar, която съдържа Effaclar Почистващ измиващ гел 200 мл и Effaclar DUO [+] 40 мл. Имената на всички победители ще бъдат публикувани на Платформата, като Организаторът ще осъществи контакт с тях чрез изпращане на имейл, съдържащ всички подробности относно доставката на подаръка. Всички разноски, свързани с подаръците, ще бъдат за сметка на Организатора. Организаторът не носи отговорност, в случай че не може да достави подаръка до който и да било участник, поради причини, които са извън контрола на Организатора. В такъв случай Организаторът може да избере друг участник за победител. Подаръците не могат да бъдат заменяни с пари или други стоки или услуги.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара