Спечелете всеки ден ваучер за покупки на стойност 50лв. от Contrast


Краен срок - 24 септември 2015

Играта се играе в 15 кръга. Победителят на всеки кръг се изтегля на случаен принцп (томбола), като печели ваучер на стойност 50лв от "Контраст АС" ООД.

Включване в играта "Спечели с CONTRAST:

Харесвате Facebook страницата на "Контрас".
Натискате бутона "Напред към играта".
Разрешавате приложението, с което Вие се съгласявате с общите условията на играта "Спечели с CONTRAST".

Запознавате се с действията, които трябва да извършите:
1.Отговори правилно на въпроса който е свързан с марката "Контраст".
2.Ако отговориш правилно на въпроса - покани 3-ма приятели, ако не - 6 приятели.
3. След като изпълниш всички условия ще се появи бутон за регистрация.

За да продължиш натискаш бутона "УЧАСТВАЙ"

Всеки кръг започва в 18:00 часа и приключва на следващия делничен ден в 18:00 часа, като се обявявя победителят в кръга. Всеки, който желае да участва в играта може да го направи за всичките 15 кръга на играта.

Всеки кръг има въпрос с три отговора. Вие трябва да дадете верния отговор и да поканите 3-ма свои приятели да ви подкрепят или ако отговорите грешно ще трябва да Ви подкрепят 6 приятели.

Под въпросите има линк към сайта на "Контраст", където можете да намерите верният отговор.
След като изберете един от отговорите Ви се появява съобщение от което разбирате дали сте отговорили правилно или не на въпроса. Натискате бутона "НАПРЕД".

Зарежда се Вашият "ПРОФИЛ".

Тук се намира и вашият уникален линк, с който трябва да поканите Вашите приятели да Ви подкрепят.

Всеки приятел, който е получил линка и е кликнал на него, трябва да разреши приложението на играта и да натисне "Напред към играта". Ще му се зареди страница на която ще е изписано Вашето и ме и той трябва да натисне "ПОДКРЕПИ" за да се отчете неговия глас. Ако желае и той може да се включи в играта като натисне "НАПРЕД".

Когато Вашите приятели Ви подкрепят и техните профилни снимки се появят в кръгчетата, ще ви се появи бутон "РЕГИСТРИРАЙ СЕ", Вие трябва да го натиснете за да се регистрирате за участие в текущия кръг.

В раздел "Профил" всеки участник може да провери, колко от неговите приятели са го подкрепили, както и колко време остава до края на текущия кръг.

Победителя се избира на случаен принип (томбола), след приключване на всеки кръг.

Всеки делничен ден в ефира на радио N-Joy w предаването "Party Time с Ники" ще се обявява печелившият спечелил ваучер на стойност 50 лв ot Contrast.

Участник спечелил веднъж в играта няма право на печалба в друг кръг.

Участието в играта с временни Facebook профили направени специално за целта и/или повтарящи, последователни IP адреси и други ще бъдат премахвани както и гласовете, а участникът ще бъде дисквалифициран, както и ще се отнемат гласовете от участниците за които е гласувал!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара