Спечелете уикенд за двама и 10 електронни термометъра Microlife


Краен срок - 15 декември 2015

Участниците се регистрират за участие в играта, като изпратят (на адрес: samocontrol.ltd@gmail.com   ИЛИ в лично съобщение към страницата на Microlife) снимка с електронен апарат за кръвно или инхалатор Microlife, закупен  до 15 декември 2015г. На снимката трябва да се вижда как участникът или негов близък използва електронен апарат за кръвно или инхалатор Microlife у дома. Снимката трябва да е придружена от данни за контакт: трите имена, населено място, e-mail адрес и телефон за връзка.

Имената на печелившите се теглят на случаен принцип от независимо лице на 16 декември 2015г. Имената на печелившите се обявяват на Facebook страницата на Microlife на 17 декември 2015г.

Голяма награда: Уикенд за двама

По-малки награди: 10 електронни термометъра Microlife

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Организаторът се задължава в срок до 10 работни дни да се свърже с Победителите на посочените от него имейл и/или телефонен номер за уточняване на механизма и срока за получаване на Наградата.

За да получи своята награда, Победителят трябва да предостави на Организатора доказателство, че е закупил техниката на снимката, с която участва. За доказателство се считат касов бон и попълнена и подпечатана гаранционна карта на Самоконтрол ООД.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара