Спечелете 9 раници, 15 плюшени играчки и сладки комплекти за хапване от бисквити "Закуска"


Краен срок - 18 септември 2015

Първият учебен ден наближава и е време за подаръци!

Бисквити Закуска отправят предизвикателство към своите фейсбук фенове в навечерието на 15 септември.

В рамките на девет дни в периода 10 - 18.09.2015г. ще се проведе игра с въпроси, която ще провокира почитателите да си припомнят интересни факти от развитието на бранда.

В периода от 10.09.2015 г. до 18.09.2015 г. (включително), на Facebook страницата на „Бисквити Закуска“ ще бъдат зададени  три въпроса, свързани с бранда „Бисквити Закуска“, публикувани като визии в следната поредица: 10.09.2015г. в 11 ч., 13.09.2015г. в 11 ч. и 16.09.2015г. в 11 ч.

Победителите от всеки въпрос ще бъдат обявени  на страницата на „Бисквити Закуска“ съответно на 12.09.2015 г. до 19 ч., 15.09.2015 г. до 19 ч. и 18.09.2015 г. до 19 ч. в разкриваща визия.

Играта ще бъде осъществена в следната последователност

 1 - Публикуване на визия – въпрос, на който потребителите на социалната мрежа Facebook ще имат възможност да отговарят в коментар в рамките на посочения в условието на визията период

 2 - Участие от потребител се зачита срещу отговор в коментар, който попада в предварително зададения в условието на въпроса период.

 3 - Теглене на победителите се осъществява на случаен принцип, чрез софтуер, което гарантира равни шансове на всеки участник, спазил описаните в т. 1 и т.2 условия.

 4 - Оповестяване на победителите с разкриваща визия, според описания по-горе график.

Право на участие имат всички фейсбук потребители, а именно: потребители, вече харесали фейсбук страницата на „Бисквити Закуска“, както и всички останали потребители в социалната мрежа, които проявяват интерес към Играта. 

Всеки печеливш ще може да получи наградата си единствено срещу предоставяне на две имена, адрес и телефон за доставка на посочения в разкриващата публикация имейл адрес, а именно: igri@pobeda.bg.  Наградата се изпраща чрез куриер до адреса на спечелилия.

В рамките на 10 работни дни печелившите трябва да изпратят данните си, в противен случай губят правото да я получат.

Печелившите участници ще бъдат теглени чрез жребий измежду участниците във всеки един от трите етапа на играта. Всеки участник има право само на една награда в рамките на целия период на Играта и при определянето му като печеливш ще бъде изключван от жребия за следващите награди.

В рамките на Играта „На училище със Закуска“ ще бъдат раздадени общо 54 комплекта награди:

-  Награда 1:  9 бр. рекламни раници Закуска, пълни с бисквити Закуска, разиграни по 3 броя след всеки въпрос;

- Награда 2: 15 бр. плюшени играчки „Закуска“, комплект бисквити Закуска – Мини класик и Мини калций и фибри, учебна програма Закуска и разделител за книги Закуска, разиграни по 5 броя след всеки въпрос;

- Награда 3: 30 бр. комплекта бисквити „Закуска“, учебна програма Закуска и разделител за книги Закуска., разиграни по 10 броя след всеки въпрос;

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара