Спечелете пътуване до Берлин, телескоп с голяма прецизност и ученически комплект


Краен срок - 16 октомври 2015

Da Vinci Learning дава шанса на вашето семейство да спечели пътуване до Берлин, телескоп с голяма прецизност или ученически комплект. След записване за участие ще може да изтеглите безплатно нашата невероятна джобна енциклопедия.

За да спечелите, трябва да отговорите на един лесен въпрос!

Всеки Участник изпълни следните стъпки:
•    Избира телекомуникационния оператор, на който е абонат и декларира, че е абонат на оператора – партньор на настоящата играта;
•    Отговори на зададения въпрос, като изберете един от трите посочени възможни отговори;
•    Прочете и приеме „Правилата и условията“ на играта;
•    Попълни цялата изисквана информация – три имена, възраст, e-mail адрес, град, държава;
•    Изпрати, псочената по-горе информация.
•    (По желание) Изтеглете книжката „Джобна енциклопедия“;

Играта е достъпна за всички клиенти и абонати на услугите на Мобилтел ЕАД, които са постоянни жители на Република България и които отговарят на поставените изисквания и условия.

Подходящи участници:
a) Участникът/ците трябва да бъде/ат пълнолетни на възраст 18 или повече години.
b) Участниците трябва да бъдат част от семейство, включващо поне едно дете, което към 1.10.2015 е на възраст между 6 и 12 години. Организаторът ще поеме разходите за пътуването на семейство, включващо до четирима души членове на семейството.
c) Участниците трябва да са постоянни жители, с постоянен адрес в Република България.
d) Участниците трябва да бъдат настоящи абонати на Мобилтел ЕАД, по време на участието. За да получат награда съответните печеливши участници трябва да нямат непогасени задължения към съответния мобилен оператор, чиито абонат са към момента на получаване на наградата.

Максимум един отговор за човек.

Организаторът си запазва правото във всеки момент да поиска доказателство за самоличност или да провери съответствието на условията за участие.

Печелившите ще бъдат избрани чрез електронно теглене на случаен принцип, което ще се извърши до 7 работни дни след крайната дата измежду всички получени верни/валидни отговори.

Тримата печеливши абонати-участници на Мобилтел ЕАД ще бъдат изтеглени, чрез електронно теглене, на случаен принцип, така, както е посочено в буква d) по-горе/. 
*Забележка: Резервни печеливши участници няма да бъдат изтегляни

Печелившите участници ще бъдат уведомени на e-mail адреса, посочен в тяхната форма за участие до 7 дни след приключване на тегленето на печелившите . За да получи наградата си, участникът трябва да отговори по e-mail на e-mail адреса - win@davincitv.net, от който е получил уведомлението за спечелената награда и представи на същия e-mail  следните документи до 5 дни след получаване на потвърждението за това, че е спечелил:

a) Оригинал/копие от удостоверението за раждане на детето/децата си на възраст между 6 и 12 години;
b) Оригинал копие от своята лична карта или паспорт и от личните карти или паспорти на членовете на своето семейство за проверка и пътуване до Берлин;
c) Оригинал от подписано съгласие, потвърждаващо годността за пътуване до Берлин, в случай, че спечелената награда е пътуване до Берлин.

Голямата награда представлява семейно пътуване до Берлин от 27-ми до 29-ти ноември 2015 година. Това включва:
-    Билети за самолет за семейство, включващо до четирима души, с поне един възрастен и едно дете на възраст между 6 и 12 години;
-    Настаняване в хотелска стая/и за 2 нощувки;
-    Билети за обществения транспорт.

Втората награда, представлява Рефлекторен телескоп TS-Optics, включващ триножник с регулируема височина

Третата награда, представлява раница с тетрадка и химикалка, барндиарана с логото на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара