Спечелете покана за VIP шопинг събитие на H&M

Краен срок - 6 септември 2015

Какъв по-добър старт на месец Септември за блога, от това да ви представя любимите ми артикули от предстоящата колекция H&M Studio есен/зима 2015, която ще се предлага от 10ти Септември в магазинa на H&M на бул. Витоша 6 (София).

През следващите дни, ще видите артикулите от щендера интерпретирани в мой стил. Насладете се за поредна година на седмицата Fall into Fall и не пропускайте да разгледате всички мои аутфити с H&M Studio есен/зима 2015.

П.С. Специално за читателите от България:

На 10ти Септември ще се състои ексклузивно шопинг събитие с H&M STUDIO есен/зима 2015. Подбран брой гости ще се докоснат първи до специалната колекция. И 3ма от вас може да са сред тези гости!

Спечелете покана за VIP шопинг събитие на колекцията H&M STUDIO, запознайте се с вдъхновяващи личности и се насладете на специални изненади и отстъпки!

За да участвате:
1. Харесайте страницата на FriChic във Facebook
2. Харесайте страницата на H&M във Facebook
3. Споделете този пост с приятели във Facebook с бутона

4. Изпратете имейл на ivelina(@)frichic(.)com (махнете скобите!) с:
– 3те имена и телефон за връзка;
– Отговор на въпроса: Коя е първата колекция на H&M представена в Париж, отразяваща тенденциите за сезон есен/зима?
– Снимки с 2 мои пълни аутфита с тази колекция.

Можете да се записвате за участие до 23.59 часа на 6ти Септември 2015 г. Успех!

ВАЖНО: Конкурсът е отворен за всички верни почитатели на H&M. 3ма печеливши ще спечелят покана с достъп до ексклузивното шопинг събитие с H&M STUDIO есен/зима 2015, което ще се проведе в един от магазините на марката на 10ти Септември. Печелившите ще бъдат уведомени на посочения телефонен номер на 7ми Септември. Организаторите не поемат всякакви допълнителни разходи, а печелившите трябва да осигурят за своя сметка присъствието си в предварително уречения час, дата и място. При невъзможност от присъствие, ще бъде избран друг победител.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара