Спечелете телефон NOKIA 225 и 10 комплекта с продукти Palmolive


Краен срок - 28 октомври 2015

Играй и печели с Palmolivе, Екоколект и dm, докато сърфираш в нета!

Включи се в играта  и може да спечелиш 1 бр. мобилен телефон NOKIA 225 white single sim или един от десетте комплекта Palmolive течен сапун за кухня Odor Neutralizer, 300мл в допълнение с Palmolive душ-гел Massager, 250 мл.

Играта е част от съвместната кампания на Palmolivе, Екоколект и dm „По-чисти ръце, по-здравословен живот!“. Участвайте активно като върнете в някой от dm магазините празни, но цели пластмасови опаковки (шише с помпа или капаче) от течни сапуни, независимо от марката и потърсете Вашия талон за 30% отстъпка при следваща покупка на течен сапун Palmolive, валиден до 30.11.2015г. Върнатите празни опаковки ще бъдат рециклирани.


Всеки участник участва само с един изпратен отговор. В играта могат да участват само дееспособни физически лица, живеещи на територията на Република България и попълнили задължителните полета с име, пощенски адрес и пълен имейл-адрес.

От всички участници в играта ще бъдат избрани 11 печеливши на лотариен принцип чрез интернет-страницата www.random.org. Изборът ще се състои на 04.11.2015г. Имената на печелившия участник ще бъдат публикувани на официалната интернет-страница на dm България в срок до 5 дни след изтеглянето му - 09.11.2015г.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара