Спечелете всяка седмица монитор DELL P2314H


Краен срок - 7 октомври 2015

Всяка седмица различна тема и шанс да покажеш твоята креативност. Сподели своите иновативни идеи и спечели готини награди.

По време на състезанието, участниците взимат участие в приложението "НАУЧИ. СПОДЕЛИ". Всяка седмица различна тема ще бъде предоставена в рамките на приложението. Целта на конкурса е да се напише най-иновативната идея по отношение на конкретната тема. Потребителите могат да напишат неограничен брой идеи всяка седмица по отношение на конкретна тема.

Всяка седмица един от потребителите ще спечели награда. Всяка седмица жури ще избира седмичен победител, чието име ще се обяви в апликацията. Седмичните победители могат да спечелят само една седмична награда. Името и фамилията на личните документи на участниците трябва да съвпадат със същите в техния Facebook профил, за да имат право да спечелят награда.

Победителите ще бъдат уведомени в края на всеки кръг от конкурса. Победителите ще бъдат уведомени за наградата по електронна поща или телефонно обаждане до 15 дни след края на конкурса.

Участвай в КОНКУРСА


Post a Comment

По-нова По-стара