Спечелете 2 таблета Asus Fonepad 7 и таблет Lenovo TAB A8


Краен срок - 15 октомври 2015

Есента настъпи и вече е време да се върнем на работното място след слънчевите отпуски и безгрижни морски дни. Време и за нашата нова игра – „Вашата работа – Вашето бъдеще!“. Два чудесни таблета Asus Fonepad 7 могат да станат Ваши като просто отговорите на нашия въпрос – Колко време най-дълго сте прекарали на едно и също работно място?

Харесайте страницата на Тренквалдер България, където ще бъдат публикувани имената на печелившите. Намерете полезни съвети и идеи за Вашето кариерно развитие

За първите 50 участника в играта сме подготвили и допълнителни награди – 50 тефтера с химикалка от Тренквалдер.

А най-голямата награда е за най-креативните от вас – страхотен Lenovo TAB A8. За да участвате в томболата за него трябва да напишете кратък коментар с отговор на въпроса - Какво Ви накара да останете на най-продължителната Ви работа? Най-оригиналният отговор ще бъде избран от целия екип на Тренквалдер и ще бъде публикуван на страницата ни във Фейсбук на 19.10.2015.

Условия за участие:
Играта ще започне на 04.09.2015. и ще приключи в 24:00ч. на 15.10.2015. Победителите, които ще спечелят двата Asus Fonepad 7, ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Късметлията, публикувал най-интересен коментар ще получи Lenovo TAB A8. Имената на всички, които са спечелили някоя от големите награди, ще бъдат официално обявени на 19.10.2015. на фейсбук страницата ни и ще бъдат информирани чрез лично съобщение. Вземайки участие в конкурса, всички участници декларират, че са съгласни с правилата и условията на конкурса. Ако участниците, спечелили наградите, не отговорят в срок от 14 дни от обявяването им, правото върху наградата губи давност. Предстои обявяването на нови победители (от участвалите вече в играта), чиито имена ще бъдат изтеглени отново на случаен принцип. Замяната на предметната награда за пари, както и нейното преотстъпване, е невъзможно.

Победителите декларират изрично съгласието си за неограничено публикуване на имената и коментарите им във всички медии и социални мрежи във връзка с конкурса.
Тренквалдер има правото да изключва участници от състезанието, в случай на нарушаване на правилата на конкурса, публикуване на коментари с нецензурно или дискриминационно съдържание.

Задължително е участниците в конкурса да са навършили 18 години, както и да публикуват коментар във фейсбук страницата на Тренквалдер, съобразявайки се с условията на играта. Участието е само онлайн, във фейсбук страницата на Тренквалдер. Всички участници декларират своето съгласие за използване на имената им, имейла и друга предоставена от тях информация във връзка с конкурса. Всички вътрешни служители на Тренквалдер, нямат право да участват в конкурса. Тренквалдер си запазва правото да прекрати конкурса по всяко време без предварително уведомление и без посочване на конкретна причина. Прилага се българското законодателство. Наградата не може да бъде заменена за пари в брой.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара