Спечелете 70 броя неподражаеми Suchard награди


Краен срок - 27 септември 2015

Открий неподражаемия Suchard вкус!

Под диамантите се крият бонбони Suchard. Открий два бонбона от един вкус: Aida, Figaro, Carmen, Noir, Bolero или Assorted. Ако успееш, влизаш в томбола за неподражаеми Suchard награди!

Играта се провежда на фейсбук страницата на Suchard по следния механизъм:

Стъпка 1: Приемете приложението на Suchard чрез своя Facebook профил.

Стъпка 2: Кликнете и отворете два от диамантите, като трябва да откриете два еднакви символа на Suchard вкус. Всеки участник има право на два опита (два клика) да открие два еднакви символа на игра. Всеки участник ще има право на до 5 игри на ден да открие два еднакви символа на Suchard вкус. След изразходването на тези два опита, участниците могат да продължат да играят за удоволствие, но няма да бъдат включени в съответната томбола за деня, в случай че открият два еднакви символа Suchard вкус.

Стъпка 3: Ако успеете да намерите два еднакви символа на Suchard вкус, влизате в дневното теглене на награди – комплект от 2 малки кутии Suchard с нова опаковка.

Награди:

Всеки един участник, открил два еднакви символа на вкусове Suchard, бива включен в тегленето на един от 5бр. комплекти на ден – 2 малки кутии Suchard с нова визия. Общият брой на дневните награди за целия период на промоцията е 70 броя.

Наградите ще се изтеглят ежедневно чрез томбола измежду всички участници, успели да се класират за участие в томболата.

Всеки печеливш ще бъде информиран чрез e-mail съобщение на дадения e-mail адрес във Фейсбук, на който съответният печеливш трябва да отговори с адрес за доставка на наградата в рамките на 10 работни дни от получаване на e-mail съобщението. След изтичане на този срок спечелилият участник губи правото да получи наградата си.

Всички дневни награди ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж.

Един участник може да спечели само по един комплект кутии Suchard за целия период на играта.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара