Спечелете 500 сокоизтисквачки Tefal Frutelia 400W


Краен срок - 22 ноември 2015

Участието в играта е обвързано с покупка на който и да е от следните промоционални продукти, предлагани от Организатора /“ Продуктите“/, а именно:

Всички опаковки и вкусове на бисквити Престиж Мюсли: Бисквити Мюсли ФИБРА 110 гр., Бисквити Мюсли с овесени ядки 110 гр., Бисквити Мюсли и черен шоколад 120 гр., Бисквити Мюсли ЯБЪЛКА И ОРЕХИ 110 гр., Бисквити Мюсли Фибра МАКСИ 165 гр., Бисквити Мюсли Тъмен шоколад МАКСИ 180 гр. Продуктите, участващи в играта, са само в промоционални, опаковки. Продукти, които нямат промоционална опаковка НЕ могат да участват за спечелването на награди от промоцията.

Награди:

Предметна награда Сокоизтисквачка Тefal Frutelia 400W. Мултифункционална и компактна даваща възможност за правенето на витаминозни сокове от всякакви плодове и зеленчуци със следните параметри: широк отвор за цели плодове (49мм), директно сервиране, 1 скорост, контейнер за отпадъчната пулпа 0,5 л, система за заключване за повече безопасност, филтър от неръждаема стомана, подходящи за измиване в миялна машина : филтър, капак , контейнер за отпадъчната пулпа, анти-капкова защита, мощност 400W

Наградите се получават след регистрирането на печеливш промоционален код скрит под картонената опаковка на продукта, в/у вътрешното фолио, като след това спечелилото лице е длъжно да запази кодa от промоопаковката на лично устройство, например личен компютър, таблет, USB памет и др., както и самите промоционални опаковки за доказване правото на печалба.

Участниците спечелили Награди нямат право да ги разпространяват на други лица по какъвто и да било начин, срещу или без възнаграждение за това. Единствено само Организаторът на Играта притежава лиценз или право да разпространява Наградите съгласно придобитите от него права за разпространение. Осигурените Награди имат определен брой от общо 500 (петстотин броя).

Механизъм на Промоцията:

    За да участва в играта, участникът трябва да закупи който и да е от промоционалните Продукти.

    След покупка участникът трябва да отвори опаковката на Продукта, да регистрира чрез SMS или на http://www.prestige96.bg/bg/promo промоционалният код, отпечатан на вътрешното опаковъчно фолио на закупения Продукт.

    След регистрация на кода чрез SMS, участникът получава веднага обратен отговор дали печели една от дневните награди. Ако участникът е регистрирал промоционален код на Интернет адрес: http://www.prestige96.bg/bg/promo, то той ще получи веднага както известие на екран, така и кратко съобщение на мобилния телефон, с който е направена регистрацията, дали печели една от дневните Награди.

    След успешното регистриране на поне един код участникът може да продължи да регистрира неограничен брой кодове, които да увеличават възможността му да спечели Награда.

    След официалния край на промоцията, а именно 22.11.15 год., участниците няма да могат да продължат да регистрират кодове и да получават Награди.

    След официалния край на промоцията, а именно 22.11.15 год. SMS номерът 1780 за регистриране няма да бъде активен.

    Спечелилите Награди участници ще бъдат обявявани на интернет адреса http://www.prestige96.bg/bg/promo. Поради технически причини е възможно спечелилите от тегленията през официално обявените празнични и неработни дни (вкл. събота и неделя), да бъдат обявени на посочения сайт в първия работен ден след тези дни. С включването си в промоционалната игра участниците дават своето изрично съгласие мобилните им номера, без последните 3 цифри, да бъдат публикувани на посочения интернет адрес.

Участниците в промоционалната игра, спечелили Награди, ще бъдат известени чрез SMS на телефонния номер, който са регистрирали или чрез съобщение на интернет адреса www.prestige96.bg. Спечелилият участник следва да се обади на телефон +359 62/616141 в срок до 10 (десет) работни дни от получаване на уведомителния SMS, но не по-късно от 3 работни дни след публикуването на печелившите участници на посочения интернет адрес, като съобщи на оператора трите си имена, телефон за връзка, точен пощенски адрес, на който да бъде доставена наградата. В случай, че в посочените в предходното изречение срокове спечелилият участник не се свърже с Организатора, ще се счита, че участникът се отказва от Наградата си и ще изгуби правото да я получи.

Всички награди, които не бъдат потърсени в срок от 10 работни дни от получаване на уведомителния SMS, ще бъдат преразпределени измежду останалите участници в играта, неспечелили награда до този момент.

Наградата се изпраща чрез куриер до адреса на спечелилия, посочен в съобщението по 23 от Официалните правила.

Спечелилият участник може да получи наградата си само след като предостави на куриера опаковъчното фолио, с кода който е регистрирал и спечелил. Ако се установи, че кода от фолиото е повреден, дефектен и/или не съвпада с регистрирания такъв, наградата няма да бъде предоставена от куриера.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след потвърждение на адрес за доставка. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара