Спечелете 260 комплекта вкусни мезета, празнична вечеря и уикенд в комплекс "Тракиец"


Краен срок - 4 октомври 2015

Участниците в играта имат възможност да спечелят 1 от общо 262 награди.

Малки награди: 260 (двеста и шестдесет) комплекта с месни продукти от „Деликатес-Житница” – трайни колбаси, луканка, наденица и други.

Всяка седмица се теглят по 20 (двадесет) комплекта с месни продукти от „Деликатес-Житница”, а след края на играта се теглят още 200 (двеста) комплекта с месни продукти от „Деликатес Житница”.

Големи награди (теглят се след края на играта):

1. Празнична вечеря в пловдивската баварска бирария „Йегерхоф“ – град Пловдив, http://www.jagerhof.bg, за компания до 10 (десет) души, по предварително изготвено меню от организатора с включени хотелски нощувки в град Пловдив, осигурени от  организатора

Вечерята ще се състои в удобно време за печелившия участник и важи за него плюс до 9 души, посочени от съответния участник. 

Наградата трябва да се използва до 30.11.2015г., като печелившият се задължава да направи предварителна резервация на телефон +359 888 96 96 85.

2. Уикенд в комплекс „Тракиец“- http://www.trakiec-bg.com, село Житница, община Калояново, област Пловдив, за компания до 10 (десет) души, включващ вечеря по предварително изготвено меню на организатора , една нощувка  и закуска.

Уикендът включва всички удобства и услуги, които комплексът предлага (ресторант, фитнес, хотелски стаи, басейн, СПА център и т.н.), като при желание за тренировка по конна езда резервация се прави предварително и е за сметка на спечелилите наградата. Наградата трябва да се използва до 30.11.2015г., като печелившият се задължава да направи предварителна резервация на телефон +359 888 96 96 85.

Пътните разноски до град Пловдив и с.Житница се поемат и са за сметка на спечелелите наградите.

За участие във всяко отделно седмично теглене за награди комплекти продукти Деликатес Житница, както и за тегленето на 200 награди комплекти продукти Деликатес Житница след края на играта, е необходима първоначална регистрация и създаване на профил на участника, т.е. да се присъедини към виртуалната трапеза.

Седмица 1 от 00:00 ч. на 14.09.2015 г. до 23:59 ч. на 20.09.2015 г.

Седмица 2 от 00:00 ч. на 21.09.2015 г. до 23:59 ч. на 27.09.2015 г.

Седмица 3 от 00:00 ч. на 28.09.2015 г. до 23:59 ч. на 04.10.2015 г.

За участие в тегленето на двете големи награди след края на играта е необходимо регистрираните участници да поканят свои приятели чрез e-mail формата или копиране на линк към сайта или да качат на сайта своя снимка с мезета.

При спечелване на определена награда, участниците се изключват от следващи тегления за същата награда.

Желаещите да участват в Играта следва да изпълнят следните условия:

1. Да се регистрират и да създадат свой профил за участие в интернет страницата http://www.natrapezata.bg. Регистрацията автоматично включва съответния участник в седмичната томбола или томболата след края на играта за малките награди.

2. След като създадат свой профил, участниците могат да поканят други участници или да качат снимка с мезета в сайта. Снимките се считат за качени, след одобрение от организаторите и появата им в сайта. Участниците участват за тегленето на големите награди след края на Играта.

Желаещите да участват в тегленето на наградите чрез създаване на свой профил в сайта http://www.natrapezata.bg следва да попълнят вярно в регистрационната форма своето име и  фамилия, е-mail адрес, валиден мобилен телефонен номер за връзка, населено място, както и да създадат тайна парола за достъп до своя профил. В регистрационната форма не може да бъде попълван номер на стационарен телефон. Регистрационната форма е достъпна след потвърждение, за прочитане и запознаване с условията на играта и натискане на бутона „Регистриране”.

Максималният брой регистрации на профили от едно IP е  4 бр.

Регистрирането на профил в сайта http://www.natrapezata.bg осигурява на потребителите участие в седмично теглене за 20 комплекта с продукти Деликатес Житница. Общият брой седмични тегления по време на промоцията ще бъде 3.

Обявяването на имената на седмичните печеливши ще става до 4 дни след приключването на съответната седмица.

След края на играта ще бъдат изтеглени още 200 участници, „ седнали на трапезата“, които ще спечелят комплекти с продукти Деликатес Житница, като всеки регистриран участник ще може да участва в томболата за 1 от тях, без значение през коя седмица от Играта е създал своя профил

След създаването на профил, всеки участник може да участва за някоя от двете големи награди, като покани и други участници или качи снимка с мезета на сайта. Тегленето на големите награди става след края на Играта.

Каненето на други участници на сайта или качването на снимка с мезе автоматично включва играча в тегленето за големите награди след края на играта – вечеря в бирария „Йегерхоф”-Пловдив за компания до 10 души или уикенд в комплекс „Тракиец”-с.Житница, област Пловдив, за компания до 10 души. Каненето на повече от 1 участник или качването на повече от 1 снимка не увеличава шанса на играча за успех в тегленето за големите награди. Въпреки това, участникът има шанс по презумпция да бъде включен към компанията на поканен от него играч, спечелил голямата награда.

Всеки участник има право да играе през всички календарни седмици на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара