Спечелете промо пакета „Сбъдната мечта“ от Vitaslim


Краен срок - 23 септември 2015

Спечелете промо пакет „Сбъдната мечта“. Комплектът работи в двете най-важни посоки, а именно да бъдем слаби и красиви. Vitaslim LIGH и Vitaslim LINE концентрират действието си посока здравословно отслабване – ликвидират непреодолимия глад и работят върху проблемните зони – ханш, бедра, талия. Vitaslim BEAUTY от своя страна ще се погрижи да имате блестяща коса, тонизирана кожа и здрави нокти.

КАК ДА УЧАСТВАМ?
1. Отговорете на въпросите от анкетата. Отговорите Ви трябва да бъдат искрени, те нямат отношение към това дали ще спечелите или не.

2. Изпратете ни отговора, като попълните коректно имейл формата.

Всички полета са задължителни и са необходими за връзка с победителите!

10 от участниците, отговорили на зададените въпроси, ще се радват на промо пакета на Vitaslim – „Сбъдната мечта“.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на произволен принцип. Те ще бъдат обявени чрез пост-линк във Facebook страницата на Vitaslim – Красотата идва отвътре, отвеждащ към списъка. Обявяването ще се извърши в 15:00 ч. на 24. 09. 2015 г.

Победители, които не са потърсили своите награди в срок от една седмица (до обяд на 01. 10. 2015 г.), губят правата си.

Моля, не участвайте многократно. Едно име се брои само веднъж. В играта „Цел: Слаби и красиви“ могат да се включат всички на възраст над 18 г. Участието не е обвързано с покупка на продукта. Награди ще се раздават само на участници, живущи на територията на Република България.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара