Спечелете ваучери за пазаруване в магазините на H&M на стойност 40 лв. всеки

Краен срок - 26 август 2015

От август в магазините на H&M и онлайн влизат новите сезонни предложения за деца. Колекцията носи игривия дух на есента и предлага качествена детска мода на най-добра цена.

Колекцията Back to School включва облекла за деца, подходящи както за училище, така и за игри след това. Основен фокус при моделите са ярките цветове, наситените нюанси на жълтото, принтовете с цифри, черно и бяло като комбинация. Предложенията за момичета са игриви и включват клинове с щампи, поли с тюл, весели аксесоари като диадеми с корони и чанти във формата на животни. За момчета моделите имат подчертано градско влияние благодарение на разнообразни аксесоари – раници, шапки с козирки, гуменки. Материите са специално подбрани за деца и са изработени от естествени и устойчиви материали като вълна, органичен и рециклиран памук, Tencel®.

Участвайте в играта на H&M!

Напишете до 26.08.2015 г. като коментар в настоящата тема кой модел най-много ви допада от новата колекция на H&M. Трима от участниците, изтеглени на случаен принцип на 27.08.2015 г., ще получат ваучери за пазаруване в магазините на H&M на стойност 40 лв. всеки.

Всеки регистриран потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.

Всеки регистриран потребител ще бъде регистриран за участие в играта само веднъж след публикуването на отговор. Повече от един отговор не дава допълнително право за регистрация в играта и, съответно, за участие в томболата за награда.

Трима победители ще получат награда по 1 бр. ваучер за пазаруване на стойност 40 лв., валиден във всички магазини на марката у нас.

Победителите ще бъдат уведомени от Организатора чрез лично съобщение в специалната тема на интернет страницата www.bg-mamma.com в деня на провеждането на томболата. Ако Победителите не отговорят на личните съобщения до 31.08.2015, Организаторът ще изтегли нов победител, като се следва процедурата, описана по-горе.


Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. Моряшко палто - елегантно, удобно, модерно! Какво повече може да иска една жена? А, и е направено от частично рециклирана вълна. :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара