Спечелете HD телевизор Sony, таблет Xperia Z и смартфон Xperia M2 Aqua

Краен срок - 7 септември 2015

Всеки, който желае да участва е необходимо да посети Facebook страницата на Организатора, където ще бъде активиран специален таб (приложение), в който ще се провежда Кампанията.

За да се включи в Кампанията, Участникът е необходимо да въведе своите имена, валиден телефонен номер и имейл адрес, както и да постави отметка в специално създадения чек бокс, с което декларира, че е запознат и изрично приема правилата на настоящата Кампания.

Участникът има правото да избере между две възможности за генериране на най – добър микс – „Микс от статуси“ или „Микс от снимки“. След като Участникът избере съответния микс, той ще може да активира генерирането му чрез натискане на бутона „Открий своя микс“. В системата на таба (приложението) ще се генерира автоматично комбинация от 3 (три) снимки или 3 (три) статуса на Участника, които са събрали най-голям брой коментари или най-голям брой харесвания в профила му във Facebook през последната една година преди началната дата на Кампаниятa. С оглед избягване на всякакви съмнения: При зададена от Участника активация на генерирането на визуализация на съответния микс, таба (приложението) на Кампанията включва единствено статуси и снимки, публикувани/качени от Участника в неговия Facebook профил. Снимки и статуси, които са публикувабни от трети лица, както и снимки и статуси, на които Участникът е отбелязан, няма да се включват.

Генерирането на микс от статуси или микс от снимки на Участника ще се осъществява автоматичното, чрез заложената в таба (приложението) на Кампанията функционалност. При избора на бутона „Микс от статуси“ или „Микс от снимки“, Участникът активира автоматичното генериране на съответния микс, което се визуализира в отделен прозорец на приложението. С оглед избягване на всякякви съмнения: Заложената в приложението функционалност за избор на 3 (трите) най-харесвани/коментирани статуса или 3 (трите) най-харесвани/коментирани снимки, е създадена в съответствие с изискванията и правилата за достъп до профилите на потребителите на социални мрежи на Facebook. С предприемане на действия по генериране на микс от снимки или микс от статуси, Участникът вече е включен в Кампанията и участва в тегленето на наградите по т. 5.

След генериране на визуализацията на най-добрия микс от статуси или най-добрия микс от снимки, Участникът има възможност да затвори приложението или да продължи генерирането на визуализации на микс от свои статуси или снимки. Предприемането на действия от страна на Участника по повторно генериране на микс от статуси или микс от снимки не води до повторното му включването в тегленето на наградите.

След визуализацията на автоматично генерирания микс от статуси или микс от снимки, Участникът има възможност да го сподели в своя Facebook профил или да затвори прозореца с така генерираната визуализация.

Всеки участник има право да се включи в Кампанията само веднъж, като генерирането на повече от един микс от статуси или снимки не води до включването на участника в теглене за наградите повече от веднъж.

Всеки участник има право да спечели само една награда.

Описание на наградата Общ брой награди от съответния вид за целия Период на Кампанията
Xperia M2 Aqua (смартфон). 1
Xperia Tablet Z (таблет) 1
SONY R410 32" (телевизор) 1

В срок до два дни след края на Кампанията - на 08.09.2015г. ще се проведе теглене за определяне на печелившите участници на наградите в Кампанията.
Участниците в Кампанията, които печелят награда по т. 5. се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

Печелившите участници ще бъдат обявени в специалния таб на приложението на официалната страница на Организатора в срок от два дни след деня на провеждане на електронното теглене.

Печелившите участници ще бъдат информирани за спечелената награда и за начина на получаването й чрез изпращане на e-mail от служител на Организатора на e-mail- адреса, посочен при регистрирането на участника в приложението на Кампанията. При осъществяването на контакт между Организатора и печелившия участник, последният следва да посочи и удобен за него Мтел магазин, в който желае да получи спечелената награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара