Спечели слушалки BOSE Soundtrue On-ear

Краен срок - 31 август 2015

Спечели с #Мтелталант!

Излушай новата песен на Люба Илиева, запиши Lip Sync видео, качи го в приложението и можеш да спечелиш слушалки BOSE

Всеки, който желае да участва е необходимо да посети Facebook страницата на Организатора, където ще бъде активирано специалено приложение, в което ще се провежда Кампанията.

За да се включи в Кампанията, Участникът е необходимо да въведе своите имена, валиден телефонен номер и имейл адрес, както и да постави отметка в специално създадения чек бокс, с което декларира, че е запознат и изрично приема правилата на настоящата Кампания.

Участникът следва да запише и да публикува (качи) в специално създаденото за целите на кампанията приложение, видео със свое изпълнение в стил „Lip Sync“ върху песента на Люба Илиева „Спомени в прахта“. С оглед избягване на всякакво съмнение: Изпълнението на Участника в стил „Lip Sync“ върху песената на Люба Илиева „Спомени в прахта“, представлява изпълнение, при което Учстникът ще изпълнява горепосочената песен, без обаче да издава звук, а изпълнението представлява само и единствено движение на устните с включване на артистично поведение по време на изпълнението.

* Забележка: Участникът е необходимо да запише и качи записа на своето видео, използвайки единствено музикалния фон на изпълнението на Люба Илиева върху песента „Спомени в прахта“, намиращо се в приложението на Кампнията. В специално създадения таб на приложението е предоставена възможност за качаване на записа на видеото чрез избор на бутона „Browse”.

Каченият в приложението на Кампанията запис на Участника в стил „Lip Sync“ подлежи на преверка от модератор за съответсвието му с настоящите правила. Проверката на модератора се извършва в срок до 24 часа от момента на качване на видеото в приложението. В случай, че каченият запис не отговаря на настоящите правила, то същият няма да бъде качен в приложението на Кампанията.

След прегледа и одобрението на записа от модератор, същият ще бъде публикуван в галерията на приложението, специално съдадена за всички качени и одобрени записи на Участници.

В периода на кампанията по т.1.1 всеки запис на видео, одобрен и качен в галерията на приложението, може да бъде одобряван(харесван) от останалите фейсбук потребители чрез[DA(M)3]  натискане на активния бутон „Харесва ми“, наличен под всяко качено видео. Трите качени записа на видеа, които съберат най-голям брой одобрения (харесвания), печелят наградите.

Всеки участник има право да се включи в Кампанията само веднъж и да качи само един запис на видео в стил „Lip Sync“.

Всеки участник има право да спечели само една награда по т. 5 от тези Правила.

Всеки запис на видео, качено от участник с цел участие в Кампанията, следва да отговаря на следните изисквания:

1. записът на видеото следва да бъде с продължителност до 30 секунди и с максимален размер до 64 MB.

(а) Всяко видео следва да бъде автентично и да отразява идея на Участника за създаване на запис на видео в стил „Lip Sync“.

(б) Всеки участник, качил (публикувал) видео за участие в Кампанията отговаря за каквито и да са претенции на трети лица, свързани с това видео и декларира, че с ползването и публикуването му в рамките на Кампанията не нарушава правата на трети лица и изискванията на действащото законодателство.

Общ брой награди от съответния вид за целия Период на Кампанията

Музикални слушалки BOSE - 3 броя

В срок до 3 дни след края на Кампанията  - на 3.09.2015 г. ще се определят печелившите участници в Кампанията.

Печелившите участници ще бъдат обявени в специалния таб на приложението на официалната страница на Организатора във Facebook в срок от 1 ден от съставянето на протокола за определяне на печелившите участници.

Печелившите участници ще бъдат информирани за спечелената награда и за начина на получаването й чрез изпращане на e-mail от служител на Организатора на e-mail- адреса, посочен при регистрирането на участника в приложението на Кампанията.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара