Спечелете безплатно месо от Lidl до края на годината и билети за волейболните мачове на националите

Краен срок - 29 август 2015

Не ти ли се струва, че във футбола се тича прекалено много? Че щангистите вдигат прекалено тежко? Че в шаха... не, шахът си е окей.

Важното е, че в Спортния грил играеш в отбор с приятелите си, като накрая винаги се яде. Без да се напрягаш толкова.

Ако с твоите приятели станете шампиони по Спортен грил, ще спечелите безплатно месо за грил от Lidl всеки месец до края на годината и билети за домакинските мачове на националния отбор по волейбол!

Но това не е всичко! Първите 100 регистрирани участници ще получат специалната престилка в чест на Грил Майстора.

Избор на участници за първия в България турнир по Спортен грил

За да участва в томболата за избор на участници за първия в България турнир по Спортен грил, всеки Участник:

1. трябва да посети grillmaistor.bg и да регистрира отбор или да се включи като индивидуален участник чрез коректно попълване на регистрационната форма, като посочи съответната информация в предвидените за тази цел полета:

а) За индивидуални участници – име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер, избор на дисциплина и лого, въвеждане и повторно въвеждане на уникална парола и след това натисне бутон „Изпрати“.
б) За отбори – име на отбора, имена на играчите, имейл и телефон на титуляра. Също така, трябва да бъде избрано отборно лого, както и по една дисциплина за съответния участник в отбора. След въвеждане и повторно въвеждане на уникалната парола се натиска бутон „Изпрати“.
2. трябва да отговори правилно на въпросите от GrillQ теста.

Всеки Участник може да направи само 1 регистрация за отборно или индивидуално участие, като не може да участва и по двата начина.

На 19.08.2015 г. в томбола измежду всички регистрирани отборни и индивидуални участници, които са изпълнили всички условия по т.7.1 до т.7.3 вкл. чрез провеждането на томбола на случаен принцип ще бъдат избрани 7 отбора, както и 3-ма индивидуални играчи, които ще сформират 8-ия отбор - the Dream Grill Team. Също така ще бъдат изтеглени 2 резервни отбора и 3-ма резервни индивидуални играчи, които ще вземат мястото на победителите в случай на невъзможност за вземане на участие от тяхна страна. Резервните отбори и участници ще заемат местата на победителите по ред на изтеглянето.

Имената на печелившите Участници и Отбори, както са посочени в регистрационната форма за участие, ще бъдат публикувани на www.grillmaistor.bg, както и на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/grillgame в рамките на деня за провеждане на томболата(19.08.2015 г.). Участниците ще бъдат уведомени, че са избрани за участие в турнира и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от съответния Участник/Отбор в регистрационната форма.

Всеки Участник/Отбор, избран за участие в турнира, трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: igra@lidl.bg, в срок до 3 (три) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената на печелившия Участник на www.grillmaistor.bg, както и на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/grillgame.

Награда за участие в томболата

Първите 100 регистрирали се за участие в томболата Участника, които са спазили условията, уредени в раздел ІІІ по-горе, получават по 1 уникална престилка в чест на Грил Майстора.

Имената на печелившите Участници, както са посочени в регистрационната форма за участие, ще бъдат публикувани на www.grillmaistor.bg, както и на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/grillgame на 19.08.2015 г. Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от съответния Участник в регистрационната форма.

Всеки Участник, спечелил награда, трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: igra@lidl.bg, в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената на печелившия Участник на www.grillmaistor.bg, както и на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/grillgame. Денят на публикуването не се брои. В имейла печелившият Участник следва да посочи и магазин на Лидл България, където би желал да получи наградата си. В случай че печелившият Участник живее в населено място, в което няма магазин на Лидл България и/или иска наградата да му бъде доставена до конкретен адрес, той посочва адреса на магазина или адреса на който иска да му бъде доставена наградата (вкл. пощенски код) в имейла за потвърждение.

Турнирът "Спортен грил" ще се проведе на 29.08.2015 г. в град София. Точната локация ще бъде обявена на 20.08.2015 г. в сайта на Лидл България - www.lidl.bg и на официалната страница на събитието www.grillmaistor.bg . Участниците в състезанието ще се състезават в три дисциплини. Преди старта на състезанието, правилата ще бъдат публично представени от журито в състезанието в лицето на Таньо Шишков, Иван Манчев и Теди Салпаров.

Всеки от играчите в един отбор се състезава в дисциплината, която е посочил при регистрацията на сайта: „Скоростно сглобяване на грил“, „Мариноване без препятствия“ или „Грилване в свободен стил“. Не се допуска един и същи играч да участва в повече от 1 дисциплина. Същото се отнася и за индивидуалните участници.

Отборите ще се състезават в две серии: 1-ва серия /квалификации/ - в две групи играят разпределени на случаен принцип по 4 отбора. От първата група се излъчва един финалист – отборът с най-много точки. От втората група се излъчва финалист – отборът с най-много точки. 2-ра серия /финал/ - състезават се двата отбора, излъчени от квалификациите.

Победител става отборът с най-много точки.

Изборът на победител ще се случи във втората серия /финали/ на турнира по Спортен грил.
В тази серия взимат участие отборът с най-много точки от първия кръг на квалификациите и отборът с най-много точки от втория кръг на квалификациите. Финалите са в две категории, като участието в тях е отборно – Мариноване без препятствия и Грилване в свободен стил.
Мариноване без препятствие /финал/

Победителят в турнир по Спортен грил е финалистът с по-висок средно-аритметичен резултат от двете дисциплини.

Отборът-победител в първия турнир по Спортен грил в България получава „вечна грил слава“ и първата и уникална Грил купа, която всеки месец до края на 2015 г. ще бъде запълвана от Лидл с месо за грилване.

Отборът-победител получава и по 3 билета (по един за всеки член на отбора) за всички домакински мачове на българския национален отбор по волейбол в рамките на Европейското първенство 2015 г. Наградата ще бъде доставена до посочен адрес/адреси на участниците в отбора-победител, който/които ще бъде/ат уточнен/и по имейл след финала на турнира.

Всеки месец до края на 2015 г. отборът победител ще получава месо, подходящо за изпичане на грил (асортиментът от подходящите за изпичане грил меса е посочен в условията на т. 30.1.), на стойност 450 лв., определена поцените, на които съответните продукти се предлагат в магазинната мрежа на Лидл. Наградата се предоставя за всеки от месеците септември, октомври, ноември и декември 2015 г.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара