Спечелете безплатен лазерен принтер Lexmark E120

Краен срок - 22 август 2015

Харесай Facebook страницата на Printernet.bg и спечели безплатен лазерен принтер Lexmark E120

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка на стоки или услуги.

Посетете нашата Facebook страница и я харесайте като кликнете на бутона „Харесва ми“ (Like!). Споделете страницата с поне трима Ваши приятели и имате всички шансове да спечелите безплатен реновиран лазерен принтер Lexmark E120 с 1 година гаранция и включен тонер за 2000 копия.

Печелившият ще бъде изтеглен в събота на 22.08.2015 г. и ще бъде обявен на Facebook страницата https://www.facebook.com/printernetbg, както и на сайта https://printernet.bg/.

С участието си в играта, участниците дават съгласието си, в случай, че спечелят награда, техните имена и снимки могат да станат публични и използвани в аудио, фото или видео материал за маркетингови цели на организатора без заплащане на хонорар. Спечелилите тези награди се съгласяват, че ще подпишат писмена декларация за горното.

След публикуване на победителя и получаване на лични съобщение от организатора, всеки спечелил трябва да се свърже с организатора на играта в рамките на 10 работни дни на телефон 092641595 или имейл: info@printernet.bg .

Доставката на наградата в рамките на България е безплатна.

Идентификацията на спечелилите става посредством попълване на регистрационна форма в сайта printernet.bg. При получаване на наградата участника се идентифицира с показвене на личен документ.

Ако победителят не се свърже с организатора в рамките на 10 работни дни след получаването на лично съобщение във Facebook, губи правото да получи своята награда.

Наградата не може да се заменя срещу финансовата и равностойност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара