Спечелете всеки месец лаптоп Lenovo, таблет Apple iPad Mini и смартфон Samsung Galaxy S5

Краен срок - 31 декември 2015

Използвайте ДСК Директ и/или ДСК Смарт и спечелете страхотни награди.

Всеки месец до края на годината Банка ДСК ще Ви дава възможност да се сдобиете с нов телефон, таблет или лаптоп.

Кампанията „Смарт подаръци с Банка ДСК“ се провежда в периода от 01.08.2015 г. до 31.12.2015 г., в пет последователни етапа, като всеки етап отговаря на един пълен календарен месец – август, септември, октомври, ноември и декември.

В кампанията участва всеки клиент на Банка ДСК, който е сключил договор за използване на услугите предлагани чрез електронните канали ДСК Директ и/или е активирал мобилното приложение ДСК Смарт преди началото на всеки от етапите, през които ще се проведе кампанията.

Можете да вземете участие в кампанията, като изпълните едно или повече от посочените условия за който и да е етап от играта.

УСЛОВИЕ 1: Едно логване – Всеки, който влезе в своя ДСК Директ с потребителското си име и парола веднъж за даден етап от периода на кампанията, се включва в томбола за смартфон.

УСЛОВИЕ 2: Редовно логване – Който влезе в своя ДСК Директ повече от веднъж за даден етап от периода на кампанията, участва в томбола за таблет.

УСЛОВИЕ 3: Плати и спечели – Всеки, който използва мобилното приложение ДСК Смарт, за да плати онлайн една или повече битови сметки, за даден етап от периода на кампанията участва в томбола за лаптоп.

Изпълнението на повече от едно условие Ви включва в томболите за съответната награда за съответния етап от кампанията.

За да участвате в жребия за всеки следващ етап, трябва да изпълните отново едно от определените условия за участие.

След всяко теглене на печелившите в съответните томболи, служител на Банка ДСК ще се свърже с тях лично по телефона или чрез имейл, за да ги уведоми за спечелената награда. Всеки участник може да спечели не повече от една награда, като при определянето му за печеливш на една от наградите за съответния етап от кампанията, името му се изключва от жребиите за останалите награди за съответния етап.

Награда за изпълнено условие 1 - Мобилен телефон SAMSUNG GALAXY S5 MINI GOLD G800

Награда за изпълнено условие 2 - Таблет WIFI, SILVER COLOR APPLE IPAD MINI 16GB RET SLV ME279/ME785

Награда за изпълнено условие 3 - Лаптоп LENOVO IDEAPAD G50-30 80G001AKBM

Наградата се получава до 10 работни дни след уведомяване на печелившия участник. Наградата се получава в клон на Банка ДСК, посочен от печелившия участник. В случай че победителят живее в гр.София, мястото за получаване на наградата е в централния офис на Банка ДСК между 08:30 и 17:00 часа всеки понеделник, вторник, сряда, четвъртък и петък от работна седмица с изключение на официални празници и неработни дни. Наградата се предоставя на съответния печеливш участник след представяне на документ за самоличност. Наградата може да бъде получена и чрез пълномощник, упълномощен с изрично нотариално заверено пълномощно от печелившия участник. В случай че спечелилият участник е непълнолетен, следва да получи наградата в присъствието на свой родител/попечител.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара