Спечелете чисто нов iPad Air 2 от OLX.bg

Краен срок - 23 август 2015

Лятото става все по-горещо - OLX.bg ти дава пореден шанс за страхотна награда!

Добави поне една обява през мобилното приложение до края на седмицата и можеш да спечелиш чисто нов iPad Air 2!

И за да могат всички да участват - приложението на OLX.bg вече е налично и за Windows Phone! :-)

Огледай се за нещо, което вече не ти е нужно - нежелан подарък; втория телефон, който стои в шкафа; онази картина, която не харесваш...

Пусни ги за продажба в OLX.bg през мобилното приложение до края на седмицата - необходими са ти 1-2 минутки ако използваш камерата на телефона за снимките.

Готово! Освен, че освободи пространство в дома си и подпомогна бюджета си за лятото, участваш и в томбола за чисто нов iPad Air 2

За участник в Промоцията се счита потребител, който е публикувал обява от мобилното приложение на OLX.bg. За да бъде участник в промоцията обявата не трябва да противоречи на общите условия на сайта. При положение, че обявата противоречи на общите условия на сайта, Организаторът си запазва правото да премахне обявата, без предупреждение към потребителя.

С публикуването на обява през мобилното приложение на OLX.bg, участникът автоматично приема правилата и условията за участие в Промоцията.

Всички обяви, публикувани през мобилното приложение на OLX.bg в срока на промоцията участват в томбола за iPad Air 2, 16gb, silver

Наградата е една и спечелилият я няма право да иска да му бъде предоставена друга подобна или паричната стойност на тази награда. В същото време Организаторът си запазва правото да предостави подобна награда в случай на промени в обстоятелствата по осигуряването на така обявената награда.

Публикуването на обява с цел участие в настоящата кампания е напълно безплатно. 


Публикуването на повече от една обява в периода на кампанията няма да е от значение при определянето на печелившия, т.е. независимо от броя на обявите, които даден участник качи в OLX в периода на кампанията, шансът му да спечели наградата остава един и същ.

Използването на някоя от платените услуги на сайта, като увеличаване на лимита за публикуваните обяви или промо опции, не е забранено, но не е необходимо и не дава никакво предимство на използващия подобна услуга.

Победителят в настоящата кампания ще се определи на случаен принцип чрез софтуер за рандомизиране на числа. Освен победител ще бъдат изтеглени и пет резерви по същия начин.

Определянето на печелившия и резервите първоначално ще стане по и-мейлите им, които ще бъдат теглени.

Организаторът ще се свърже с печеливишия по мейл, с молба да потвърди желанието си да получи наградата и да предостави личните си данни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара