Спечелете талер "Златно мече" от 24-каратово злато, 200 позлатени талера, 150 плюшени мечета, 30 детски раници, 30 чадъри и 300 ключодържатели от Haribo

Краен срок - 31 октомври 2015

Здравейте, Haribo фенове!

Имаме радостта да ви съобщим, че стартира новата ни игра "Златно мече" 2015г.!

Многообразието от награди започва с най-голямата - талер "Златно мече" от 24-каратово злато.

Следват 200 позлатени талера, 50 големи и 100 малки мечета Haribo, 50 хавлиени кърпи и 30 плажни чадъра Haribo, както и 30 раници и 300 ключодържатели Haribo.

Дано ви донесем много положителни емоции и тази година!

Участвайте в новата игра HARIBO талер „Златно мече“ и можете да бъдете измежду щастливците избрани да спечелят от нашите HARIBO награди.

С всеки 10 регистрации от 20 празни опаковки можете да участвате в тегленето за 1 брой HARIBO талер „Златно мече“ (24 карата), а с 1 регистрация от 20 празни опаковки можете да бъдете сред щастливците, които да получат: 200 броя HARIBO талери „Златно мече“, 300 броя HARIBO ключодържатели, 100 броя HARIBO плюшено мече 16 см, 50 броя HARIBO плюшено мече 44 см, 50 броя HARIBO хавлиени кърпи, 30 броя HARIBO чадъри, 30 броя HARIBO детски раници.

За 1 (една) регистрация за участие в играта за наградите от Промоционалната кампания, всеки желаещ трябва да изпълни следните условия: - Да изпрати 20 празни опаковки от продуктите HARIBO до 31 Октомври 2015 г. (важи датата на пощенското клеймо) на адрес: София, п.к.1233 Пощенска кутия №125 МИС ДЖО ООД като попълни коректно своето име, фамилия, телефон, е-mail и точен адрес.

Всички получени писма, които отговарят на общите условия на Промоционалната кампания се регистрират в база данни. Всеки участник, регистриран в базата данни участва в тегленето за разпределяне на наградите от Промоционалната кампания.

Всяка една регистрация участва при тегленето и може да получи 1 (една) от следните награди: *200 (двеста) броя HARIBO талери „Златно мече“ (позлатени)

* 100 (сто) броя плюшено мече 16 см HARIBO
* 50 (петдесет) броя хавлиени кърпи HARIBO
* 30 (тридесет) броя чадъри HARIBO
* 30 (тридесет) броя детски раници HARIBO
* 300 (триста) броя ключодържатели HARIBO

При всеки 10 (десет) регистрации участникът получава и правото да участва в специалния жребий с награда 1 (един) брой HARIBO талер „Златно мече“ (24 карата).

Колкото повече регистрации има един участник, толкова по-големи са шансовете му да спечели някоя от наградите.

След изтегляне на печелившите участници и публикуването им Организаторите ще се опитат да се свържат с тях в рамките на 10 работни дни, с оглед получаване на наградата. Ако в определеният срок организаторите не могат да се свържат с печелившия участник поради несъответстващи имена и/или телефонен номер, този участник се дисквалифицира.


Тегленето на наградите ще се извърши на случаен принцип от всички, регистрирани спрямо правилата, описани в МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ.

Имената на печелившите участници ще бъдат оповестени на фейсбук страницата и официалната страница на HARIBO в България: www.facebook.com/haribobulgaria и www.haribo.bg на 10 Ноември 2015 г.

Доставката на наградите за всички печеливши участници ще се извърши чрез куриер или препоръчана пощенска услуга за сметка на Организаторите. Изпращането на наградите ще се извърши до 10 работни дни, след получаването на необходимите данни от печелившия участник и установяване от Организаторите дали той отговаря на общите условия на Промоционалната кампания. В случай, че участникът не отговаря на обявените условия на Промоционалната кампания няма да има право да получи наградата. При заявено желание всеки печеливш участник може да получи директно своята награда, след като е получил потвърждение от представител на Организаторите в Бутик HARIBO (гр. София, ул. Неофит Рилски №55).


Участвай в КОНКУРСА



Post a Comment

По-нова По-стара