Спечели вълнуваща награда за теб и най-добрия ти приятел или приятелка

Краен срок - 10 август 2015

10 години празнуваме приятелството

Защото има смисъл. Има смисъл в това да споделяш, да се доверяваш, да подкрепяш, да се грижиш, да се забавляваш, да вдъхновяваш, да не си сам... Приятелството има много лица. И то изглежда така, както го виждаш ти.

Fox life иска да види приятелството през твоите очи, а ти ще видиш как изглеждаш на билборд.

Отпразнувай приятелството с наградата на Fox life.

Вълнуваща фотосесия за теб и най-добрата ти приятелка с професионален грим, прически и дрехи. Най-добрата ви снимка ще бъде качена на билборд заедно с твоята дефиниция на приятелството. Нека заедно отпразнуваме приятелството.

Журито на FOX Life ще избере четирите най-интересни и вдъхновяващи дефиниции, които ще бъдат качени на билборди из цялата страна. Те трябва да отразяват разбирането на FOX Life, че приятелството е нещо истинско, взето от живота и утвърждаващо живота, затова ще се търсят дефиниции, които са вдъхновяващи, изненадващи, интуитивни, емоционални и много искрени. А авторите на посланията могат да спечелят професионална фотосесия за себе си и приятелката, която са избрали.

Потребителят, желаещ да участва в Играта, трябва:
● да влезе в интернет Страницата на Играта на адрес: www.friendship.Foxlife.bg
● да даде достъп на Играта до своя Facebook профил;
● да потвърди коректността на своите лични данни -- имена и имейл;
● да потвърди, че е съгласен с настоящите Правилата на Играта.
● да допише изречението „Приятелството е..“ на Страницата
● да тагне свой/я приятел/ка с Facebook профила му/й, към когото/която е адресирано посланието
● всеки участник може да сподели своята снимка с приятел/ка на своята стена във Facebook с хаштаг #foxlifefrendship

Един потребител може да дописва изречението само веднъж и да тагне само един свой приятел/лка на Страницата.

Всеки участник, дал своето съгласие да участва в Играта, дописал на Страницата на Играта изречението “Приятелството е” и тагнал свой приятел/приятелка, ще може да спечели участие с негов приятел/ка по избор в заснемането на фотосесия като направените кадри ще бъдат използвани от Организатора за ключови визии на Играта, включително чрез качването им на билбордове на избрани от Организатора локации на територията на България в периода от 17 август до 13 септември 2015г.

Четирима участници в Играта ще спечелят възможността да участват във фотосесията съвместно с по един/една посочен/а от тях приятел/ка. Печелившите участници ще бъдат избирани от независимо жури спрямо написаното от тях на Страницата на Играта като завършек на изречението „Приятелството е..“. Журито ще избере и обяви за печеливши в Играта четирите най-интересни и вдъхновяващи дефиниции на приятелството, посочени на Страницата. Четирите избрани вдъхновяващи, изненадващи, интуитивни, емоционални и много искрени дефиниции следва да илюстрират най-успешно посланието на Канала - че
приятелството е нещо истинско, взето от живота и утвърждаващо живота.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара