Спечелете 4-ри дневна екскурзия за двама във Виена

Краен срок - 12 август 2015

Пазарувай за минимум 5 лв. в СВА oт 5 до 12 август, представи клубната си карта на касата на супермаркета и автоматично се включваш в играта за 4-ри дневна екскурзия за двама във Виена! Дай шанс на късмета си!

Период на играта: 05.08.2015 г. – 12.08.2015 г. включително. Един от участниците, който ще грабне титлата „Късметлия на седмицата“ ще бъде изтеглен чрез специализиран софтуер (на база генерираната информация от използването на клубните карти СВА) и ще бъде обявен на 13.08.2015 г. във всички супермаркети СВА и на сайта www.cbabg.com.

НАГРАДИ: 4-ри дневна екскурзия за двама във Виена.

Наградата ще бъде предоставена на печелившия срещу подписване на приемо-предавателен протокол. Наградата се предава лично на победителя, след предоставяне на документ за самоличност.

Представител на „ЦБА“ АД ще се свърже с победителя чрез телефонно обаждане (клиентът трябва да остави актуален телефонен номер за връзка), за да бъде уведомен за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печеливш участник ще става до 48 часа след обявяването му. Спечелената награда може да се преотстъпи, в случай на невъзможност титулярa да се възползва от наградата. Предоставяне на новите имена трябва да стане не по-късно от 17.08.2015 г.;

Ако с печелившият не бъде осъществен конктакт, губи право да получи своята награда. Наградата не може да бъде заменена за пари и/или други ценности.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара