Спечели чисто нов автомобил BMW серия 1 Sport Line!

Краен срок - 22 септември 2015

За да участвате в томболата на HomeMax - КЪСМЕТЛИЯ ЛИ СИ ТИ? ЕЛА И ПРОВЕРИ! е необходимо само:

1 Да попълните данните си в този талон

2 Да пуснете талона в специалните кутии

3 ...и още, шансът ти за успех се увеличава, ако участваш повече от веднъж

За да участва трябва да са налице следните условия и те са:

1. Да посети който и да е магазин Home Max в страната и да пусне в нарочно поставените за целта урни безплатен талон от магазина с попълнени в него три имена, телефон, адрес и имейл за контакт или такъв, , изтеглен от сайта www.home-max.bg.

2. Информация за адресите на магазините можете да намерите на www.home-max.bg

3. Не могат да участват талони от други магазини, различни от Home Max Допускат се до участие само валидно попълнени талони. Tалони, които са нечетливи, деформирани, променени, дублирани, фалшифицирани, подправени и съдържат печатни, типографски и други грешки, включително, но без ограничение, манипулация на талона, не се допускат до участие и/или като основание за получаване на печалба.

4. Всеки Участник има право да пусне неограничен брой Талони за периода на промоцията от 06.08 – 22.09.2015 г.

5. Печалбата е BMW 118i Sport Line

УЧАСТИЕТО В ТОМБОЛАТА Е БЕЗПЛАТНО И НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА!

Промоцията започва на 06.08.2015 г от 8:00ч сутринта и ще се провежда до 21:00 часа на 22.09.2015г.


Тегленето на печалбата ще се извърши в присъствието на нотариус.

Печалбата ще бъде изтеглена на 30.09.2015г.

На датата ще бъдат изтеглени 3-ма човека. Право да получи колата има Участникът, който е изтеглен пръв в присъствието на нотариус, като Участникът следва да се идентифицира с лични данни при поискване от служител на магазини HomeMax.

Служител на магазини HomeMax ще се свърже със спечелилия Участник чрез телефон и/или електронна поща, като ще поиска лицето да се идентифицира допълнително с цел получаване на Печалбата. Последната ще бъде предадена само при идентичност на данните, подадени от спечелилия Участник чрез Талон за участие и данните, представени пред служител на магазини HomeMax за проверка.

Право да получи печалбата има Първият изтеглен, който е Печелившият, а останалите двама са съответно Резерва 1 и Резерва 2.

Името на спечелилия от томболата ще бъде публикувано на сайта www.home-max.bg и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/Homemax.bg?fref=ts , а самият печеливш ще бъде уведомен по телефона или чрез електронна поща от служител на магазини HomeMax. Спечелилият Участник се съгласява да участва в маркетинг кампании на Организатора във връзка с настоящата Промоция, включително с цел реклама на магазини HomeMax.

Спечелилият Участник се задължава да използва Печалбата - лек автомобил марка BMW, BMW 118i Sport Line без да премахва рекламните елементи на HomeMax по автомобила за срок от 6 (шест) месеца след неговото преминаване в собственост на спечелилия Участник.

Спечелилият Участник няма право да продава или отдава под наем или по друг начин спечеленият автомобил за срок от 6 (шест) месеца.

Печалбата ще бъде предоставени на изтегления Участник от Организатора на адрес София, ул. Владимир Вазов 83 в магазин HomeMax

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара