Спечелете екстремна Разходка с Ferrari и всеки ден безплатни ваучери за обед или вечеря в Happy

Краен срок - 4 октомври 2015

Организаторът предоставя следните награди:

Дневни награди:

1. Ваучер за обяд или вечеря с приятели на стойност 25 лв. + стекче бира
2. Ваучер за романтичен обяд или вечеря на стойност 25 лв. + роза
3. Ваучер за дете на стойност 15 лв. + играчка ферари и плакат

Седмична награда: обиколки на картинг-писта или друго обезопасено пространство с лек автомобил „Ферари”, управляван от професионален шофьор.

Допълнителни награди: При ползването на наградата по т.7.2., Организаторът осигурява заснемане на видеоклип, който се публикува в Сайта и Приложението. Участниците могат да гласуват за всеки видеоклип при условията на т.6.4. Видеоклипът от всеки град по т.3, събрал най-много гласове, носи на заснетото лице допълнителна награда – поръчка от Happy Delivery на стойност 100 лв.

Времетраене и място на провеждане на Играта. Играта ще се проведе в следните населени места за периоди, както следва:

ПЕРИОД НАСЕЛЕНО МЯСТО СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДА по т.7.1. Обиколка с Ferrari
от 10.08.2015г. до 23.08.2015г. гр. Варна до 21.08.2015г. 16.08. и 23.08. на картинг писта Виница
от 24.08.2015г. до 06.09.2015г. гр. Бургас до 04.09.2015г. 30.08. и 06.09.
от 07.09.2015г. до 20.09.2015г. гр. Пловдив до 18.09.2015г. 13.09. и 20.09.
от 21.09.2015г. до 04.10.2015г. гр. София до 02.10.2015г. 27.09. и 04.09.

Печелившите лица, които са били номинирани за награда през някой от посочените периоди могат да я получат само в населеното място, в което се провежда Играта през същия период.

Всяко лице желаещо да участва в Играта и отговарящо на условията, попълва предвидената регистрационна форма за участие, като се регистрира със своя Фейсбук профил и приема общите условия на Играта. Всяко лице може по свой избор да се регистрира за участие в Играта чрез Приложението /директно или посредством потребителския си профил във Facebook/ или чрез Сайта.
Участникът регистриран при условията по-горе има право:

1. да предложи (номинира) свой Facebook - приятел за спечелване на една от следните награди:

а. безплатен ваучер за обяд или вечеря, с подарък стек бира;

б. безплатен ваучер за романтичен обяд или вечеря с подарък роза или

в. безплатен ваучер за дете с подарък с подарък колекционерска количка Ferrari.

Участникът има право да номинира физически лица навършили 18-годишна възраст, които не са поставени под пълно или ограничено запрещение, и които към момента на номинирането им се намират в населеното място, в което се провежда Играта. /виж т.3./

2. да приложи към номинацията си кратък хумуристичен текст (виц), снимка с хумористичен характер или да приложи линк към забавен клип във youtube, vimeo и др. /наричани за краткост „Материалите”/

3. да гласува за номинирано лице.

Играта се провежда в рамките на календарната седмица, всеки ден от понеделник до петък, в диапазона от 0:00ч. до 24:00ч.
През всеки от дните по т.6.1. участникът има право да извършва по една номинация по начина указан в т.5.2.1. Участникът получава на facebook-стената си съобщение за извършената номинация.

При извършване на номинацията участникът не е длъжен да упражнява правата си по т.5.2.2. – тази възможност е предвидена с цел популяризиране на номинацията и увеличаване на шансовете за нея да гласуват повече участници.

Участникът има право през всеки от дните по т.6.1. да гласува за едно от лицата, които са били номинирани през същия ден. Участникът няма право да гласува повече от веднъж дневно за една и съща номинация.

Трите лица, получили най-много гласове през съответния ден от играта, в който са били номинирани, имат право да получат награда по т.7.1.В случай, че две или повече лица са събрали еднакъв брой гласове през съответния ден от играта, предимство има лицето, което е било номинирано по-рано .

Обявяването на лицата спечелили награда по т.7.1. се извършва в деня следващ номинирането им, като в рамките на същия ден Организаторът влиза в контакт с всеки от тях чрез лично съобщение изпратено във фейсбук-профилите им /включително на имейл – в случай, че такъв е посочен във фейсбук-профила/ с цел определянето на адреса на доставка и избор на ястията, които да се включат в наградата.

Наградата се доставя в рамките на деня следващ датата на обявяване на печелившия и осъществяване на контакт с него, на адрес посочен от спечелилия в съответното населено място по т.3. Ако печелившото лице не се намира в града по т.3 до последния делничен ден от периода на играта в съответния град, то губи правото си да получи наградата.
През всеки съботен ден от времетраенето на Играта, Организаторът награждава на случаен принцип с наградата по т.7.2. 19 лица, които са били номинирани през същата седмица, но не са спечелили награда, както и лицето номинирано през съответната седмица, получило най-много гласове. В рамките на същия ден Организаторът влиза в контакт с всеки от спечелилите по реда указан в т.6.6.. Ако Организаторът не успее да се свърже с печелившото лице до края на съботния ден, то губи правото си да получи наградата. Наградата може да се ползва от печелившите през следващия седмичен ден – неделя в съответното населено място по т.3.

Едно номинирано лице може да спечели само една награда по т.7.1. и една по т.7.2. за целия период на играта /10.08.2015г. – 04.10.2015г./.

Организаторът предоставя спечелените награди по т.7.1. и т.7.2. само в границите на населеното място, в което се провежда Играта през съответния период по т.3. Ако спечелилия не се намира в съответния град по т.3 в срока за получаване на наградата, той губи правото си да я получи.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара