Спечелете 5 анатомични възглавници от Дормео

Краен срок - 13 сетепмври 2015

🎁 Дормео раздава НАГРАДИ 🎁

През кампанията "Дормео около света" сме подготвили специална изненада за 5-ма от вас, които могат да спечелят анатомична възглавница Дормео. Единственото условие е да отговорите на поне 3 въпроса, които ще ви задаваме следващите дни.

Ето и първият въпрос. Както знаете, голяма част от продуктите на Дормео са направени с Мемори пяна. Интересен факт е, че Мемори пяната е разработена в НАСА, за по-голям комфорт на пилотите и пътниците по време на дълги пътувания...Е, сетихте ли се в кой континет е създадена Мемори пяната. Напишете ни вашия отговор в коментар и можете да спечелите.

Награди: 5 анатомични възглавници от Дормео.

За да участва в Играта Участникът трябва да:

Да посети Facebook страницата на Dormeo Bulgaria

Да отговори правилно на поне 3 въпроса, чрез коментар под постовете, които ще бъдат публикувани на фен страницата на Дормео, на следните дати: 19.08.2015г, 22.08.2015г, 26.08.2015г, 30.08.2015г, 04.09.2015 и 08.09.2015г

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с една своя регистрация в интернетсайта www.facebook.com. С една регистрация в интернет сайта www.facebook.com може да участва само едно физическо лице.

Наградите ще се раздават на томболен принцип сред всички участници, спазили условията на играта.

Печелившите Участници ще бъдат обявени най-късно на първия работен ден след датата на изтеглянето им на фен страницата на Дормео във Фейсбук.

Наградите ще бъдат доставени от Организатора напълно безплатно с куриер до всеки печеливш Участник в срок от 45 работни дни след потвърждение и отговор на уведомителното електронно писмо, изпратено по имейл, в което печелившия Участник посочва изричен адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара