Спечелете 3 специални Happy Healthy Summer пакета

Краен срок - 17 август 2015

Прекарвате си щастливо и здравословно лято? Включете се в нашата игра като качите снимка от летните си преживявания на стената ни с #HappyHealthySummer, съберете най-много лайкове от приятели и спечелете един от нашите специални пакети, които ще направят лятото ви още по-прекрасно.

За да се включите в играта е необходимо да направите снимка на вашето щастливо и здравословно лято, да я качите на стената на Facebook страницата на Tabex, като добавите #HappyHealthySummer и да събирате възможно най-много харесвания (likes) на снимката.

*Снимки и коментари с нецензурно съдържание ще бъдат изтривани.

Тримата участници, които съберат най-много харесвания (likes) ще получат един Happy Healthy Summer пакет, които включват карта с лесни стъпки за здравословен живот и подаръци, които ще направят лятото ви щастливото.

Победители са трима участници, които съберат най-много харесвания (likes) на качените от тях снимки в рамките на посочения период, в който се провежда играта.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на 18.08.2015 след 11:00 ч. на Facebook страницата на Tabex.

Печелившите следва да се свържат с нас чрез лично съобщение във Facebook до 23:59 ч. на 31.08.2015 и да предоставят три имена, адрес на територията на страната и телефон за връзка. Наградата ще им бъде доставена чрез куриер за сметка на организатора в периода 19.08.2015 г. – 15.09.2015 г.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара